Тези зодии са като ден и нощ, но си подхождат


Тези зодии са като ден и нощ, но си подхождат
Снимка: iStock

Сещате ли се за героините от „Сексът и градът“? Кари, Шарлот, Миранда и Саманта бяха толкова различни една от друга, но се допълваха страхотно! Така е и в живота - има хора, които по всички критерии са наша пълна противоположност, но изненадващо ни пасват „като ръкавица“. Ето кои са зодиите, чиито характери са като ден и нощ, но си подхождат напълно!

Риби и Лъв

Лъвът е самоуверен нарцис, който честно казано няма нужда от постоянен партньор до себе си, но в даден момент от живота му прищраква нещо. На отсрещния бряг са Рибите. Те са неуверени и вярват сляпо в любовта. Не могат да живеят без да имат човек до себе си и животът им не би имал смисъл, ако няма за кого да се грижат и с кого да споделят чувствата си. Слабата им воля позволява на околните да ги ръководят и често страдат от това. В интерес на истината двете зодии имат известни сходства и ако успеят да намерят път към себе си, то няма да е голяма изненада, ако създадат вечен съюз, било той приятелски или любовен.

Вижте още: Животът на тези 3 зодии ще се промени в навечерието на Нова година

Рак и Дева

Всеки познава поне един представител на тази зодия, който е истинска лепка. Особено когато става дума за любов. Те са обсебващи и имат нужда да бъдат постоянно с партньора си и да го държат под контрол. Дори на подсъзнателно ниво поставят половинките си на серия тестове, за да докажат своята лоялност. Най-малкият признак, че нещо не е наред във връзката може да ги изкара извън контрол. Това е далеч от представите за любов на всяка Дева. Тя има нужда от своето лично пространство и партньор, който им има доверие. Безспорно тези различния в характера ще бъдат повод за много караници. Ако успеят да ги преодолеят, то няма друга причина, поради която да не сформират страхотен тандем.

Везни и Скорпион

Скорпионът е труден характер, който е меко казано непредвидим. Лесно губи контрол и трудно сдържа емоциите си. Търпението им има много къс фитил. Те не обичат хора, които не могат да взимат решения в живота си и нямат необходимата самоувереност, за да постигнат целите си. Именно такива са Везни. Те са известни със своята нерешителност и изпадат в истински ужас, когато им се налага да правят избор. Поставени под напрежение са способни да блокират. Това неминуемо ще окаже влияние върху една потенциална връзка между тях. Скорпион ще окаже подкрепа на партньора си и именно там е ключа към успеха.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама