Тези зодии са най-големите скъперници


 Тези зодии са най-големите скъперници
Снимка: iStock

Ако отскоро имате отношения с тези 2 зодии, трябва да знаете, че те са страшни скъперници и не трябва да очаквате нищо от тях в материален план. Представителите на тези зодии са издигнали в култ материалните блага и колкото повече имат, толкова по-стиснати стават.

Вижте още: Най-голямата мечта на всяка зодия за лято 2023

ТЕЛЕЦ

Ведри, усмихнати и често душата на компанията, но дори всички тези качества не могат да прикрият тяхната  стиснатост. Телците мразят да дават пари назаем, демонстрират скромен живот, но имат повече спестявания и от най-богатите ви приятели. Могат да дадат огромна сума пари за някоя джаджа, но ако ги помилите да ви услужат с дребна сума пари, няма могат да спят нощи наред. 

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 19-23 юни 2023

ДЕВА

Девата е една от най-алчните зодии. Зад тяхната целеустременост и принципност се крие една страшно материална личност. За тях успех, който не е подплатен с материални блага, не е истински успех. Девите са много стиснати и с близките си хора. Ако случайно ви услужат с пари, смятат, че трябва да сте им задължени за цял живот. Самочувствието им до огромна степен се определя от финансовото им благосъстояние. Именно това е причината представителите на тази зодии да са най-големите кариеристи. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама