Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 19-25 юни 2023


Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 19-25 юни 2023
Снимка: iStock

ОВЕН - 20 ЮНИ, ВТОРНИК

Един нов проект във вторник ще ви извади от рутината, в която бяхте изпаднали и ще ви зареди с нова енергия и ентусиазъм. Вселената ви дава пълната си подкрепа, от вас зависи дали ще имате смелостта да постигнете мечтата си.

ТЕЛЕЦ - 21 ЮНИ, СРЯДА

В сряда обаждане от ваш познат, с когото бяхте загубили връзка, ще обърне хода на събитията. Опитайте се да извлечете максимална полза от тази връзка, защото тя ще бъде ключова за вашето бъдеще.

Вижте още: Тези 2 зодии ще бъдат галеници на съдбата през юни 2023

БЛИЗНАЦИ - 23 ЮНИ, ПЕТЪК

В петък слънцето ще изгрее и на вашата улица. Любовният ви живот ще излезе от криза. Необвързаните има голяма вероятност да срещнат сродната си душа, а обвързаните да изгладят отношенията си с половинката.

РАК - 19 ЮНИ, ПОНЕДЕЛНИК

Началото на работната седмица за Раците започва със силен старт. Вселената ви дава цялата си подкрепа да разрешите имотен казус във ваша полза. Това, което ви беше взето неправомерно, ще се върне при вас.

ЛЪВ - 22 ЮНИ, ЧЕТВЪРТЪК

Лъвове, последните няколко дни имахте усещането, че всичко върви срещу вас. Вселената не ви е изоставила и ще ви го докаже в четвъртък, когато една голяма ваша мечта ще се сбъдне.

ДЕВА - 21 ЮНИ, СРЯДА

Ще излезете от финансово затруднение. Ще получите предложение за нова работа или проект, който ще ви донесе големи приходи.

Вижте още: Урок за всяка зодия за юни 2023

ВЕЗНИ - 25 ЮНИ, НЕДЕЛЯ

Пълен обрат в личния живот на Везните в неделя. Ще получите обаждане или съобщение от човек, когото се мъчехте да изтриете от сърцето си, но така и не успяхте да забравите напълно. Ще получите емоционално възмездие.

СКОРПИОН - 24 ЮНИ, СЪБОТА

Тази седмица ще бъде изпълнена с работни ангажименти за Скорпионите и вие буквално няма да имате време да седнете. В съботния ден ще берете плодовете на труда си. Ще получите заслужена почивка, време ви е за забавление.

СТРЕЛЕЦ - 21 ЮНИ, СРЯДА

Неочаквания финансови постъпления ще получат в сряда Стрелците. Това са пари, които ви принадлежат, но несправедливо ви бяха отнети. Възмездие.

КОЗИРОГ - 19 ЮНИ, ПОНЕДЕЛНИК

Вие мислите само за работа, но в понеделник ще попаднете в плен на една любовна магия. Изживейте чувствата си и спрете да се пазите някой да не разбие сърцето ви, защото по-страшно от това е клетката, в която сте се затворили емоционално.

ВОДОЛЕЙ - 22 ЮНИ, ЧЕТВЪРТЪК

Четвъртък ще е най-късметлийският ви ден и ще го разберете още от сутринта. Ще разрешите сложен казус на работното място и ще получите извинение от хора, които ви бяха нарочили несправедливо. Очаквайте финансова компенсация.

РИБИ - 20 ЮНИ, ВТОРНИК

Край на самотата. Ще разрешите любовен проблем, който ви мъчеше от много време насам. Вие се носите на крилете на любовта и всички стари рани ще зараснат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама