Урок за всяка зодия за лято 2023


Урок за всяка зодия за лято 2023
Снимка: iStock/Guliver

Освен плаж, море и слънце това лято ще донесе и по един урок на всяка зодия, но той не е за да ви наказва, а за да изкара най-добрата ви версия.

ОВЕН 

Вашият буен нрав често ви носи проблеми, началото на лятото ви дава една любов, която може да укроти и най-дивия звяр. Вселената ви поставя не изпитание - от вас зависи дали ще се научите да сте по-малко критични, но обичани или вироглави и самотни.

Вижте още: Как се целува всяка зодия

ТЕЛЕЦ

Вие търсите мира по всевъзможни начини и ужасът ви от скандали понякога ви прави да изглеждате наивни. Това лято Вселената ще изиска от вас да покажете рогата си и да заявите себе си, за да докажете, че по-твърд от Телеца е само инатът му.

БЛИЗНАЦИ

Вие обичате много свободата си и постоянно имате усещането, че някой иска да ви я отнеме. Това лято трябва да се научите, че споделеността на една връзка не са окови, а любов. Ако не си дадете ясна сметка какво искате в отношенията си, на есен ще се ядосвате много.

РАК 

Раци, вашата емоционалност често ви вкарва в крайни състояния и близките ви не винаги разбират кога наистина имате проблем и кога сами дълбаете в драмата си. Най-важният урок за това лято е да се научите да се владеете емоционално и да отсявате значимите от незначимите проблеми. Това ще е изключително полезно както за личните ви отношения, така и за самите вас.

ЛЪВ

Лъвове, това лято трябва да забравите за егото си. Отделете време, за да се вгледате дълбоко в себе си и да разберете как често вашите действия нараняват околните. Обичате да сте център на вниманието, в което няма нищо лошо, но да омаловажавате останалите определено не е хубаво. 

ДЕВА

Това лято поставя на изпитание моралните ви устои. Един флирт може да се окаже пагубен за отношенията ви с половинката. Проблемите в работата не трябва да са причина да търсите утеха извън дома. Вие обичате да четете морал и да сочите с пръст, но сега е хубаво да обърнете внимание най-вече на себе си.

Вижте още: Тези две зодии са обсебени от парите 

ВЕЗНИ

От известно време живеете в сянката на партньора си и сега Вселената ще ви провокира по всевъзможни начини да заявите себе си като личност. Ако успеете сами да си наложите да не бъдете просто спътник, няма да имате никакви проблеми в личните отношения, но ако не го направите, то животът може да ви даде болезнен урок.

СКОРПИОН

Скорпиони, вие притежавате едно леко високомерие и смятате, че в една връзка е достатъчно присъствието ви, за да задържите партньора си. Хладният ви характер е наистина секси, но само по време на флирта. Най-важният урок, който ще ви даде Вселената това лято е, че ако искате да създадете здрава и хубав връзка, ще се наложи да махнете образа на желязната лейди и да покажете своята ранимост и чувства. В противен случай ще посрещнете есенния листопад сами.

Вижте още: Най-късметлийският ден от месец ЮНИ за всяка зодия

СТРЕЛЕЦ

Стрелци, вие знаете, че сте родени под щастлива звезда и имате късмет почти във всяка сфера, но именно заради това все повече закърняват качествата ви на войн. Това лято няма да загубите нищо, но няма и да спечелите, ако не хванете живота си в ръце и не започнете да се борите за неща, които искате да ви се случат.

КОЗИРОГ

Вие намирате огромна сигурност в рутината, но това лято Вселената е решила да ви изведе от познатото и да ви хвърли в нови води, за да провери дали все още можете да плувате. Покажете на съдбата, че не просто плувате, ами можете да се гмуркате на дълбоко, когато искате определено нещо и ще бъдете възнаградени за смелостта си.

Вижте още: Зодиите, които ги очаква сватба или годеж съвсем скоро

ВОДОЛЕЙ

Водолеи, нужно ви е смирение. Властният ви характер изгони от живота ви много важни за вас хора. Това лято Вселената не иска да ви пречупи, а да ви научи, че блага дума железни врати отваря. Ще видите, че колко по-настъпателни сте към хората, толкова повече ще се отдалечават от вас. Ако успеете да бъдете по-мили, ще спечелите мечтаните от вас съюзници.

РИБИ

Риби, вашите очи са широко отворени за чуждите недостатъци, но когато става въпрос за вашата личност, слагате розовите очила. Това лято Вселената е решила да ви сблъска челно със собствения ви характер, за да ви покаже, че не сте толкова безгрешни за колко се смятате. Не изпадайте в драми, погледнете трезво на това, което е добре да подобрите в личността си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама