Тези зодии са най-склонни към депресия, особено в мрачно време


Тези зодии са най-склонни към депресия, особено в мрачно време
Снимка: iStock

Някои зодии имат доста по-голяма склонност към депресия и тъга. Съвсем логично, мрачното време навън съвсем не помага и ситуацията понякога излиза от релси. Песимизмът и постоянната самокритика не са добър съветник и ще ви попречат да се насладите на живота. Това важи особено силно за тези 3 зодии. 

Риби

Безспорният номер 1 в тази класация са представителите на зодия Риби. Те са силно застрашени към изпадане в дълбока депресия, когато животът им не върви в желаната от тях посока. Характерно е за тях да се обвиняват за неща, които всъщност не зависят от тях и често живеят извън реалността. Всъщност причина да са разочароват от живота, е че живеят в един собствен свят и гледат в него през розовите си очила. Моментът, в който се сблъскат с реалността може да бъде изключително болезнен за тях.

Вижте още: Какъв е "стилът на целуване" на различните зодии

Рак

Ракът обича да прави от мухата слон. Особено когато нещо лошо му се случи в живота или не е сигурен в бъдещето. Тогава става мрачен и депресиран. За да преодолеят това емоционално състояние, те имат нужда от обич и признание. По принцип са сред най-емоционалните знаци в зодиака и когато не се чувстват сигурни изпадат в паника и тревога.

Близнаци

Близнаците са склонни да сменят настроенията си в рамките на часове. Те са сложни хора, в които емоциите взимат връх. Лесно се забелязва, когато са изпаднали в криза. От тяхната приказливост няма и следа и ходят все едно са ги ударили с мокър парцал. Не е тайна, че лесно могат да се депресират. Особено, когато попаднат в порочния кръг на "скучната рутина" - работа-вкъщи-работа-вкъщи. Невъзможността да реализират свободно идеите си ги тласка към депресията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама