Какъв е "стилът на целуване" на различните зодии


Какъв е "стилът на целуване" на различните зодии
Снимка: iStock

Когато думите не могат да опишат чувствата, една страстна и дълга целувка понякога може да е достатъчна. Именно целувките понякога създават най-ценните спомени на влюбените. А ето и какъв е "стилът на целуване" на различните зодии

Овен 

Овните са импулсивни и страстни, а целувките им са като "гръм от ясно небе". Ако моментът ги грабне или им дойде музата, Овенът изобщо не се интересува от социални правила, норми и етикети. Харесват елемента на изненадата и това ги прави по-страстни. 

Телец 

В комбинация с неочакваната им чувственост, целувките на Телците могат да продължат цяла вечност. Не очаквайте от Телците да поемат инициативата, но ако случайно го направят - бъдете подготвени за интензивност, която ще ви остави замаяни. 

Вижте още: Голяма изненада променя живота на тези зодии през януари 2024

Близнаци 

Близнаците са свободни духове, които обичат да говорят, да се движат безпрепятствено и да се целуват без никакво разсейване. Така че бъдете подготвени за фантастичен полет без посока и крайна цел. Близнаците трябва да са в зоната си на комфорт, преди действително да направят нещо. Лошото е, че са способни да избухнат в кикот в най-интензивната точка на целувката или пък защото са се сетили за нещо важно. 

Рак

Раците ще ви подарят от онзи тип целувки, които бихте искали да продължат вечно. Те обичат да си играят с косата им и да ги целуват по врата. По техните критерии първата целувка трябва да е наситена с вълнение, в удачен момент и на удобно, спокойно и сигурно място. За тях уютът е важно нещо и не бива да ги изненадвате с открадната целувка в метрото или в дамската тоалетна. 

Лъв

Ако още не сте разбрали – Лъвът е Царят. На всичко. В това число и на целувките. Техните са диви и необуздани. Очаквайте дори да ви издерат и нахапят, при това с гърлено ръмжене. Влагат цялата си страст в тази целувка, така че добре би било и вие да не се пестите.

Дева

Те се целуват чисто, деликатно и в същото време умело и с дълбоко чувство. Влагат въображение в движенията на езика и устните, така че са майстори. И съответно обичат да го правят с компетентни хора. Несръчни, груби или олигавени целувки съвсем не са им по вкуса. Също така не обичат нехигиеничните хора и разхвърляната, некрасива обстановка.

Вижте още: Трите зодии, които са най-нежеланите партньори

Везни

Живеят, за да доставят радост на партньора. И очакват от него същото. Всяка тяхна целувка ще бъде вълнуваща, страстна и романтична – точно както и първата. Малко препятствие ще бъде това, че Везната иска винаги да е прекрасна, особено в очите на партньора си. Това я кара да се суети излишно за външния си вид, дори и в най-наситените с еротика моменти.

Скорпион

Целувките му са извънредно диви, страстни и изгарящи. По принцип влага цялото си сърце във всяко нещо, което прави. А представете си какво се случва, когато става дума за любов и Скорпионът остане очи в очи с обекта на чувствата си! Лошото е, че за тях целувките са ненужно отлагане на същественото.

Стрелец

Ще ви дойде изневиделица – спонтанна, взривоопасна, дръзка целувка. Ще ви остави без дъх. Но щом се осъзнаете, ще разберете, че за нищо на света не бихте искали да спрат. Няма страшно, защото Стрелците са ненаситни и също искат още и още. Очакват от партньора пълна отдаденост. Склонни са да експериментират, като понякога това ги води до крайности.

Козирог

Трудно започват, но като наберат сила, няма как да ги спреш. Целуват с достойнство, дори с аристократизъм. Все пак не очаквайте от тях да изпаднат в романтично мечтание. Макар че не е изключено да настроите здраво стъпилия на земята Козирог на малко по-любовна вълна. Не ги целувайте пред хора, не пускайте много слюнка и не им се нахвърляйте страстно. Предпочитат да има ред и дисциплина в тези работи.

Водолей

Обикновено целуват с отворени очи. Малко са несистематични в любовните дела и не успяват да градират сексуалното напрежение до кулминацията. Те обичат нововъведенията. Ще ги побъркате от страст, стига да успеете да ги изненадате. За нищо на света не ги целувайте на публично място – ненавиждат такива неща.

Риби

Е как биха могли да се целуват най-романтичните любовници на света? Разбира се, трепетно и нежно. За Рибите целувката е мигът на откровението. И важно условие да ви целунат е това… как миришете. Напълно сериозно! Носете парфюм, но не прекалено силен или тежък.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама