Трите зодии, които са най-нежеланите партньори


Трите зодии, които са най-нежеланите партньори
Снимка: iStock

Според проучване само споменаването на една от тези 3 зодии директно отказва противоположния пол от романтична връзка с тях.

Вижте още: Типове мъже, които не могат да ви устоят, според вашата зодия

Близнаци

Изследванията показват, че 19 процента от хората отказват да се срещат с Близнаци. Астролозите казват, че това може би е така, защото зодията се свързва с липса на внимание, повърхностност и невъзможност за дълготрайни чувства. "Това е профил на човек, който е незрял в семейния живот и склонен към изневяра", споделят астролозите. Въпреки това, само защото зодията на някого е Близнаци, не означава, че трябва да го отхвърлите.

Рак

Във връзките си Раците често са представяни като емоционално нестабилни и манипулативни, поради което 20 процента от хората отказват да излизат с тях. Този знак обаче не трябва да се пренебрегва веднага. Раците са свързани с дома, така че могат да бъдат изключително привързани, лоялни и нежни. Освен това, ако сте ориентирани към кариерата и искате половинката ви да отговаря за семейната атмосфера, едва ли има по-добър избор от Рака.

Вижте още: За тези зодии 2024 ще е повратна

Скорпион

Скорпионът има лоша репутация, може би поради склонността си към сарказъм, гняв и постоянни забележки. Този знак е тясно свързан с енергиите на трансформацията и промяната, затова типичният Скорпион може да драматизира нещата и да вижда всичко в мрачни цветове.

Но това не означава, че никога не трябва да излизате с тях. Скорпионите с високо ниво на самосъзнание виждат семейството като най-важното нещо в живота си. Готови са постоянно да развиват най-добрите си качества, за да зарадват близките си, а тези с развит дух могат да бъдат много нежни, подкрепящи, любящи и лоялни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама