Тези зодии ще получат предложени за брак през септември 2023


Тези зодии ще получат предложени за брак през септември 2023
Снимка: iStock/Guliver

Края на лятото носи началото на една любовна приказка за тези 3 зодии, които през септември ще получат предложение за брак.

Рак

Раци, вие обожавате романтиката, а септември месец ви я носи в огромни дози с едно напълно неочаквано предложение за брак, което ще получите . Дълго време се съмнявахте до колко е сериозен партньорът ви, но септември ще разсее всичките ви страхове.

Вижте още: Зодиите, които ще имат нова работа през септември 2023

Дева

Независимо дали с човека до вас сте отскоро заедно, или от по-дълго време, то лятото до такава степен скрепи връзката и любовта ви, че най-логичният завършех, който чертаят звездите за вас, е да получите предложение за брак. Пък и да бъдем честни - има ли по-хубав подарък за рождения ви ден от пръстен, поднесен на колене?

Водолей

Вие успяхте да изненадате дори и звездите, защото по природа не сте от хората, които мечтаят да прекарат живота си с един човек, тъй като това ви се струва леко скучно. След това шеметно лято, което изкарахте в емоционален план, обаче вече сами чувате сватбените камбани. И понеже сте доста суетни, ви предупреждаваме да оправите маникюра си, защото през този месец ще го показвате често, когато се хвалите с годежния си пръстен.  

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама