Тези зодии ще ударят джакпота с нова работа през февруари 2024


Тези зодии ще ударят джакпота с нова работа през февруари 2024
Снимка: iStock

Макар Купидон да е известен с това, че прострелва с любовни стрелички, през февруари някои хора ще бъдат уцелени с „работни“ такива. Ето кои за зодиите, които ще се радват на професионален успех или на ново работно място, или на нова позиция.

Риби

През февруари Рибите сякаш плуват обратно на течението. Доста по-борбени са от обикновено и са склонни да отстояват позициите си по-добре. В допълнение към това, артистичните им заложби са се развихрили страхотно! Това ще бъде забелязано и от шефовете, така че нищо чудно да грабнат повишение на заплатата, в комбинация с нова позиция.

Вижте още: Тези 4 зодии са по-студени от лед в отношенията си

Близнаци

Един типичен представител на зодията е оптимистичен и има доста завидно самочувствие, което го кара да се справя успешно с промените и предизвикателствата на работното място. Някои представители на зодията ще получат предложение от работодатели в международни компании – може да става дума за чести командировки или позиция в друга държава. Това ще им се отрази супер, защото те обичат да откриват нови места, култури и идеи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама