Топ кулинари: Тези зодии готвят така, че да си оближете пръстите


Топ кулинари: Тези зодии готвят така, че да си оближете пръстите
Снимка: iStock/Guliver

Истински добрите кулинари умеят да оставят своя отпечатък върху всяко ястие, към което се докоснат и имат отлично чувство за естетика и вкус. Но кои са най-добрите "владетели на черпака" в зодиака?

1. Телец

Те имат много добро развито чувство за естетика и вкус. Сетивата им са развити на друго ниво и оценяват изкуството в кухнята. Харесват, когато нещата се изпипват докрай и биват задоволени всичките им сетива - вкус, докосване, мирис и дори зрение. Все пак апетита идва с яденето, а най-добрият начин да го събудим, е именно като стимулираме сетивата по един или друг начин.

Телец обича да готви и дори повече от това. Тяхната сила е в печивата, където се изисква повече трудолюбие и търпение, за да бъде постигнато истинското съвършенство. Покани ли ви на трапезата си - очаквайте нещо, което би било съпоставимо с ястията в топ ресторантите.

Вижте още: Съвет за всяка зодия за есен 2023

2. Рак

Майчиният инстинкт на тази зодия намира най-добро олицетворение в кухнята. Те обожават домашно приготвената храна и постоянно нещо забъркват в тенджерите. Без значение дали имат достатъчно свободно време, винаги ще приготвят нещо. Дали ще е домашна баница или гювече, то много зависи от времето, с което разполагат. Обичат да приготвят рецепти, които са научили от своите предци. Готвят с цялата си любов и именно това е тяхната тайна подправка, която превръща всяко ястие в кулинарен шедьовър. Чрез храната и нейното приготвяне те изразяват своята привързаност към близките си.

3. Везни

Везни са хора, които не само, че обичат да хапват, но и обичат да готвят. Имат страхотно усещане за баланс и никога не прекаляват с подправките. Обичат качествената храна и не правят компромис с вкусовете си. Макар да похапват редовно навън, Везни предпочитат домашно приготвената храна, но често нямат време, което да отделят, за да запретнат ръкави в кухнята. Кулинарията ги влече и винаги се опитват да научат нещо ново. Дали ще бъде рецепта от някой познат или нещо, което са видели по телевизията - Везни веднага ще се опитат да го приложат. Те са гурмани, които знаят как да си угодят и обичат да се хранят в компания. Никога няма да ви сервират нещо набързо и ще се постараят в чинията ви да има истински шедьовър. Плейтването им се отдава и ще ви се прииска да снимате ястието си за Инстаграм.

Вижте още: Не се опитвайте да надхитрите тези зодии, ще съжалявате

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама