Съвет за всяка зодия за есен 2023


Съвет за всяка зодия за есен 2023
Снимка: iStock

Колкото да не ни се иска (поне на част от нас) лятото е към своя зенит и е време да се срещнем с болезнената реалност - есента идва! Ако и вие не сте психически готови за нея, може би не е лоша идея да се подготвите предварително. Ето какъв съвет трябва да вземе предвид всяка зодия за новия сезон!

Овен

През есента се отдайте на повече почивка, колкото и да мислите, че е време да се "стегнете" и да запретнете ръкави. Чувствате се изморени психически и физически, именно затова е добре да намалите темпото.

Телец

Каквото и да застане на пътя ви, вярвайте и си повтаряйте, че можете да се справите с всичко. В крайна сметка, една лъжа, повторена 100 пъти, става истина, а накрая вие ще излезете победители!

Близнаци

Опитайте се да покажете искрено внимание и интерес към хората, защото светът не се върти около вас. Не се опитвайте да бъдете център на внимание постоянно, защото може да загубите приятелства и близки. 

Вижте още: Тези зодии не понасят лятото и нямат търпение за есента

Рак

Не забравяйте да се отделяте време за отдих и самоприобщаване. Намерете начини да се релаксирате и зареждате с положителна енергия, дори през сезон, който е склонен да ви депресира. Бъдете внимателни към своите емоции и отделяйте време за самопреглед и самооценка.

Лъв

Най-важният съвет за Лъвовете за есен 2023 е да се фокусирате върху увереността си. Вие имате потенциала да бъдете водещи и да вдъхновявате другите. Използвайте своята харизма и талант, за да постигнете своите цели и да изразявате себе си с увереност и авторитет.

Вижте още: Тези зодии са перфектната компания за ексурзии 

Дева

Най-важният съвет за Девите през септември, октомви и ноември е да се фокусирате върху усъвършенстването на своите умения. Време е да се отделяте на обучение и развитие, както лично, така и професионално. Поставете си нови цели и постоянно се стремете да ставате по-добри в това, което правите.

Везни

Везни, какво ще кажете за малка промяна в личните ви отношения? Направете нещо щуро с партньора си. Излезте от зоната си на комфорт, спрете да правите километрични планове и графици и просто се отпуснете по течението. 

Скорпион

През есен 2023 трябва да бъдете спокойни във всяка една ситуация или поне вие ще съумеете да останете такива и да вдъхнете самообладание и на другите. Само така нещата ще се наредят.

Вижте още: Ето как всяка зодия съсипва живота си

Стрелец

Стрелците ще разберат нещо, което ще промени живота им. В този момент е най-добре да прецените ситуацията много внимателно. Не се подлъгвайте по мнение на приятели или по своята импулсивност - два пъти мерете, веднъж режете!

Козирог

Прекалено се притеснявате за всичко. Това няма да доведе до нищо добро. Бъдете по-спокойни. Отдайте се на медитация и духовни практики, заложете на повече време сред природата, отколкото на шумни партита.

Вижте още: Какво я очаква всяка зодия през есен 2023

Водолей

Водолеите ще имат хубав сезон, а един от най-хубавите им месеци през 2023 ще е октомври. Единственият съвет е да бъдете по-внимателни с думите си, за да не си развалите отношенията с някого, при това съвсем необмислено. 

Риби

Запомнете: Ако мнението на някого не съвпада с вашето, това не означава, че някой от вас греши. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама