Това е зодията, която ВИНАГИ побеждава


Това е зодията, която ВИНАГИ побеждава
Снимка: iStock

Има зодии, които не се плашат пред трудностите и много рядко можете да ги видите с приведена глава. Те не позволяват на живота да им налага ограничения. Рамките ги поставят самите те. Една зодия обаче се откроява сред останалите със спортен дух и хъс за победа. Тя успява да излезе дори и от най-неприятната ситуация с научени уроци и като победител.

Става дума за родените под зодия Телец. Телецът е управляван от Венера, очарователната планета, която управлява любовта, красотата и парите.

Вижте още: Как всяка зодия си представя перфкетния Свети Валентин

Телците не се страхуват да запретнат ръкавите си и да работят усилено, за да печелят големите пари. Тези земни знаци са амбициозни, фокусирани и устойчиви и се чувстват най-сигурни, когато постоянно влагат пари в спестовни сметки. Това, което Телец възприема като всеотдайност, често се счита от други за упоритост.

Въпреки пословичната си упоритост обаче, телците са надеждни партньори, успокояващи своите приятели и половинки чрез тяхната надеждност и преданост. Доста често, този зодиакален знак, в определени напечени ситуации реагират по по-особен начин. Както се казва, "тръгват с рогата напред" и често действат импулсивно и необмислено. Но винаги излизат победители!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама