Това са най-сексапилните зодии


Това са най-сексапилните зодии
Снимка: iStock/Guliver

Сред най-силните оръжия, с които може да впечатлите противоположният пол, са чарът и сексапилът. Някои обаче притежават повече от тях. Част ли сте от най-привлекателните зодии? Ето кои са те:

Везни

Определено Везните са най-сексапилните от всички зодии. Ако някога сте се срещали или сте имали гадже от тази зодия, то тогава знаете за тяхната невероятна сила да привличат околните. Странно е, но те определено могат да вземат каквото си поискат от всеки човек. Те са много мили, чаровни и дори имат умението да усещат мислите на другите и какво им се върти в главата само с един поглед.

Лъв

Лъвовете са вторите най-сексапилни зодии. Разбира се, не трябва да им го натяквате, защото са много чувствителни, ако не са на първо място за всичко. Те са сърдечни, принципни и много сексапилни. Познават правилните хора и определено знаят как да се забавляват. Много трудно можете да устоите на техния характер и всичките им привлекателни черти на характера. Обичат да бъдат център на внимание, знаят как да го постигнат и няма начин да останат незабелязани. Те имат най-привлекателната усмивка и определено знаят как да доставят удоволствие както в леглото, така и в живота.

Водолей

Тези зодии са трети по сексапил в топ 3 на зодиакалните знаци. Те са много трудни и често недостъпни, което ги прави много привлекателни за околните. Имат много добро чувство за хумор и с тях можете да говорите както на развлекателни, така и на много сериозни теми. Те са романтици и определено ще запомнят деня, в който са ви срещнали. Проблемът им е, че често сменят настроенията си, но ако свикнете, ще откриете, че са изключително предани към своята половинка. Имат изключително развита сексуалност и преживяванията с тях са синоним на върховно удоволствие.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама