Жените от тези зодии ще получат предложение за брак това лято


Жените от тези зодии ще получат предложение за брак това лято
Снимка: iStock

За жените от тези зодии лятото на 2022 година ще бъде незабравимо - те ще получат предложение за брах. Някои от тях е възможно дори да минат под венчило следващите 3 месеца.

Близнаци

Дамите от това съзвездие са изключително несериозни. Но през лятото на 2022 г. светогледът им ще се промени. Те ще разберат, че им липсва топлина и спокойствие. Това ще стане причината да приемат отправеното им предложение за брак.

Водолей

Свободата е основната ценност за представителите на това зодиакално съзвездие. Водолеите не искат да загубят своята независимост. Но през лятото на 2022 г. те ще променят възгледите си, осъзнавайки, че подобно поведение им пречи да живеят пълноценно.  Водолеите най-после ще погледнат с различни очи на брака.

Козирог

Жените от този знак работят усилено, посвещават по-голямата част от времето си на своето професионално развитие. Козирозите не се интересуват от личния си живот, не се опитват да го подобрят, считайки любовните романси за загуба на време.

Но през лятото на 2022 г. те ще получат предложение за брак. Благодарение на него най-после ще разберат, че са затънали в рутина, която не ги прави щастливи.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама