Това са най-щастливите зодии през февруари


Това са най-щастливите зодии през февруари
Снимка: iStock/Guliver

Не само краят на зимата ще се отрази благоприятно върху благосъстоянието на голяма част от хората, но и планетите също ще изиграят голяма роля. Ето кои са зодиите, които ще бъдат щастливи през последния месец от зимата.

Телец

Телецът ще бъде изключително превъзбуден на 11 февруари. Нещо ще подсигури комфорта му и ще го успокои. Най-вероятно става дума за професионалната сфера, която ще окаже приятно влияние върху доходите на този представител на зодиака.

Везни

За Везните 10 февруари също ще бъде благоприятен ден. Те ще имат положителни емоции, свързани с околните. Отношенията им с колеги, съседи и дори с най-близките ще станат изключително топли. 

ЗАЩО ВСЯКА ЗОДИЯ СЕ СТРАХУВА ОТ ОБВЪРЗВАНЕ

Рак

Раците може би са били много тъжни на 4 февруари, но след Новолунието на 11-ти всичко се променя. Някак ще успеят да се избавят от негативните си емоции и ще спрат да трупат всичко в себе си. 

Скорпион

Представителите на този знак ще преживеят същинска емоционална буря вътре в себе си. След нея ще им бъде изключително лесно да изразяват емоциите си и да показват своите чувства.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама