Тези зодии са страхотни гаджета, но НЕ и брачни партньори


Тези зодии са страхотни гаджета, но НЕ и брачни партньори
Снимка: iStock/Guliver

Промяната след брака е неизбежна. Астролозите разкриха кои представителите на зодиака са идеалните партньори преди сключването на брачния съюз. След подписа те показват истинската си същност и промяната в тях е най-вече в негативен аспект. Ето кои са тези зодии, класирани във възходящ ред.

Рак

По правило Раците са привлекателни, нежни, романтични и любвеобилни. Но това е само преди да чуят желаното „да“ от своя избраник. След това те показват истинския си характер. Не може да се каже, че брачният живот с представителите на зодия Рак ще е непоносим, но все пак те знаят как да поставят на изпитание нервите на своя брачен партньор. Причината за всичко това е най-вече ревността им. Те дори не се нуждаят от повод, за да ревнуват половинката си.

5 ЗАКОНА НА ВСЕЛЕНАТА, КОИТО ДА ПРИЛОЖИТЕ ПРЕЗ 2021

Риби

Рибите знаят много добре как да подлудят половинката си. Преди брака представителите на този знак споделят мечтите и плановете си със своя любим. Но след сватбата те осъзнават, че действителността е различна. Представителите на този знак не пропускат възможността да излеят разочарованието си от това върху своята половинка.

Едва ли ще скучаете с брачен партньор Риби и едва ли някога ще успеете да разберете какво всъщност иска.

Дева

Този знак попада в класацията най-вече заради неговите представителки от женски пол. Безспорно жените Дева са отлични майки, любящи и прекалено отговорни съпруги. Но последното качество има и друга страна на медала, защото те изискват същия перфекционизъм и от своите съпрузи.

Взискателността на Девите често остава скрита по време на първата среща с тях. Те винаги имат свои собствени правила за всичко и вие просто трябва да живеете според техните "инструкции".

Не всеки мъж е склонен да бъде обект на постоянни критики, затова бракът с жените от този знак се оказва изключително труден.

Скорпион

В началото на връзката Скорпионът е хем мистериозен, хем секси, но и крие много страст. След брака разбирате, че тази мистериозност просто е кофти характер и много инат. Скорпионите са в състояние да се сърдят със седмици и дори след извинението от страна на партньора им, те ще продължат да му се сърдят. Добре е тяхната половинка да се зареди с търпение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама