5 закона на Вселената, които трябва да приложите през 2021


5 закона на Вселената, които трябва да приложите през 2021
Снимка: iStock/Guliver

Според астролозите и експертите в областта на биоенергията 2021 година ще бъде доста необичайна. В годината на Вола има няколко закона на Вселената, с които е добре да сме запознати.

Благодарност преди всичко

През 2021 г. благодарността ще бъде най-ценена. Хората, които знаят как да кажат „благодаря“, ще бъдат най-щастливи и успешни. Факт е, че се очаква невежеството да процъфти в годината на Вола. Добрите и приятни думи ще бъдат рядкост, така че си струва да ги казвате на близките си възможно най-често.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ИМАТ ПРОРОЧЕСКИ СПОСОБНОСТИ

„Това, което даваш, е това, което получаваш“

През 2021 година този кармичен закон ще стане изключително важен: хората ще получат от другите и Вселената това, което заслужават. Този закон е валиден винаги и навсякъде, но в годината на Вола ще стане особено актуален.

Повелителят на 2021 година носи късмет само на онези, които вярват в него. Хората, които не вярват в успеха си, ще останат на същото ниво като през 2020 г.

Опитайте се да бъдете щедри - помагайте на хората и очаквайте помощ в замяна. Ако някой ви окаже безкористна помощ, не забравяйте да направите същото за него. Дайте прошка на близките си, така че те също да ви простят за вашите грешки и обиди.

Освободете се от миналото

Трябва да се освободите от миналото, ненужните неща и ненужните хора. Нека всичко върви по начина, по който желаете. Ако някой не иска да общува с вас, не правете усилия да възобновите контактите си. Не задържайте хората, не се привързвайте към вещи и места. През 2021 г. това може да ви изиграе жестока шега.

Силата е в движението

С други думи, не трябва да се фокусирате само върху едно нещо. Трябва постоянно да се развивате, да търсите нови хобита, да откривате нови таланти в себе си. Ако просто изчакате чудото да се случи, то със сигурност няма да се случи. Трябва да действате, да общувате с оптимистични хора, да поддържате високо ниво на мотивация. Ако ви е омръзнало нещо, можете да го пуснете да си отиде и да започнете нещо ново. Непрекъснато търсете ново вдъхновение.

„Мечтайте повече, за да получите повече“

Разширете границите си, мечтайте за нещо повече от пари, кола, нов телефон или апартамент. Мечтите трябва да се простират далеч отвъд финансовата арена. Поставете си за цел да подобрите живота на семейството си, да направите нещо ярко и запомнящо се за любим човек. Визуализирайте мечтите си и ще получите това, за което мечтаете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама