Това са зодиите, които ги чака годеж през октомври 2023


Това са зодиите, които ги чака годеж през октомври 2023
Снимка: iStock

Камбанен звън се чува в един от най-красивите и живописни месеци! Това са зодиите, които съвсем скоро ще получат предложение за брак.

Близнаци

Близнаците обичат изненадите и винаги са си мечтали, когато някой им предложи брак, предложението да бъде романтично и оригинално, не толкова грандиозно. Те си падат по скъпите вещи и скъпите пътувания, затова нищо чудно предложението да се случи на пътуване, за което дори и не подозират. Може би Близнаците изпитват известни колебания дали да кажат „ДА“ или все още е рано. Но когато чуят въпроса, сърцето им веднага ще усети, че правят правилното нещо и нищо няма да ги спира. Любовта, която са открили е много ценна и малцина могат да си мечтаят за толкова всеотдаен и мил партньор.

Вижте още: Финансов хороскоп за октомври 2023, ето кои зодии ще имат пари

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец ще имат интересен октомври, който ще започне романтично, но ще завърши още по-вълшебно. Връзката, в която се намират в момента, е най-хубавата, която са имали. Някои Стрелци може и да не усещат, че сега е моментът за тази голяма крачка, но както повелява техният знак – ще се хвърлят лудо и бързо в това ново приключение!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама