Това са ЗОДИИТЕ, които най-трудно обичат и уважават себе си


Това са ЗОДИИТЕ, които най-трудно обичат и уважават себе си
Снимка: iStock

Дева

Може би е ясно, че Девите са критични към другите, но те са още по-критични към себе си. Винаги се стремят да поправят нещата, които се объркват, а за някои това може да означава, че се опитват да намерят проблеми навсякъде. Те държат на висок стандарт, който често е нереалистичен, така че, когато не постигнат това, което искат, се чувстват сякаш постоянно се провалят. Девите обичат да имат контрол над нещата, които им се случват. Те обвиняват себе си за всичко, което не е получило.

Козирог

Подобно на Девите, Козирозите обичат да имат контрол над всичко. Те са много старателни и трудолюбиви, но често се прокарват зад границите си. Обикновено приравняват себестойността си с успеха във всички области на живота, така че ако дори и една област не изглежда толкова добра, колкото желаят, те веднага обвиняват себе си. Инвестират своята стойност в постиженията си и държат на много висок стандарт. Козирозите също са склонни да се насочат към по-песимистичната страна, за да избегнат разочарованието, въпреки че това често води до отрицателен поглед върху тях самите и добрите неща, които им се случват.

5 ЗОДИАКАЛНИ ЗНАКА, КОИТО ВИ ЗАРЕЖДАТ НЕГАТИВНО

Скорпион

Скорпионите са склонни да имат проблеми с доверието. Макар че обикновено твърдят, че могат да зависят само от себе си и да излъчват голяма доза увереност, тяхната липса на доверие към другите отразява липсата на доверие към самите тях. Те ще накарат хората да се чувстват отговорни, когато правят нещо грешно, но тайно се чудят дали всъщност те не са причината за случилото се. Скорпионите поставят стени, за да не позволят на някой да ги опознае и дори могат да повярват на лъжата, че никой никога не може да ги обича истински заради това, което са.

Риби

Рибите са готови да пренебрегнат себе си заради другите. Те са склонни да вярват, че техните проблеми и чувства не са толкова важни, колкото на всички останали. Въпреки че това понякога може да ги превърне в безкористен приятел, това може да ги накара да бъдат уединени, притеснявайки се, че дори присъствието им е в тежест за тези, които обичат. Те често търсят вниманието на партньори и приятели, които показват много обичта си, като гледат на това като доказателство, че си струва да бъдат наоколо. Това не е отрицателно нещо, но може да доведе Рибите до зависимост от тези хора. Това, от своя страна, ги кара да пренебрегват себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама