Това са зодиите с нова любов през февруари 2023


Това са зодиите с нова любов през февруари 2023
Снимка: iStock

Тези две зодии ще се радват на един много приятен и романтичен февруари. месецът ще е динамичен, ще срещнете нови хора, а някои от вас ще намерят любовта.

Дева

Отдавна търсите своята сродна душа, но сякаш винаги попадате на неподходящи. Омръзна ви да ходите по срещи и да си губите времето. Този месец, обаче, трябва да се настроите положително и да не пропускате нито една среща!

Вашият човек ще се появи много скоро и вие ще го познаете още в началото. Време е да се отпуснете, да забравите всички неуспешни опити и да срещнете истинската любов такава, каквато е.

Вижте още: Това е зодията, която пленява мъжете само с поглед

Лъв

Макар че не ви пречи да живеете сами и да си правите каквото искате, вие тайно си мечтаете в живота ви да се появи някой, който да го направи още по-вълнуващ. Самотата е нещо, с което просто не трябва да се примирявате. 

Този месец животът ви ще се промени. Една случайна среща  ще се превърне в най-незабравимата връзка, която може дори да прерасне в нещо по-голямо. Ще срещнете човек, който ще ви покаже, че истинската любов съществува не само по филмите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама