Това ще стане, ако съберем всички зодии на Нова Година


Това ще стане, ако съберем всички зодии на Нова Година
Снимка: iStock/Guliver

Нова Година е празник, изпълнен с мечти, надежди, желания и забавление. Все пак казват, че както посрещнеш новата година, така ще продължи до края. Прекрасен повод да съберем всички 12 зодиакални знака и да си направим различно парти.

Няма значение, че Овенът е с 38 градуса температура, той е пръв на купона и дори започва с фойерверките от обяд. Високото му его не би му позволило да се изложи и да не присъства на подобно събитие.

Телецът има лоши спомени от миналата Нова Година с брутално напиване и мисли тази година да стои кротко с чаша вино, една най-много.

Близнаците се представят, както винаги, с две лица. Докато едното си танцува, другото прави щуротии на околните.

Представителите на зодия Рак предпочитат да си останат у дома, но заради различната Нова Година ще наминат. Разбира се, няма да остават до късно, просто да се видят с останалите и в полунощ си тръгват.

Лъвът обича да е като "черешката на тортата", затова и ще дойде в последния момент с бутилка шампанско в ръка.

Девата е на купона в точния час и стриктно следи кой, къде и какво оставя и в случай, че някой изцапа старателно почиства.

Везните не се забавляват докато не видят, че всички са във вихъра на купона. Поради тази причина не успяват да полудуват, защото докато им дойде време за забава заспиват.

Скорпионът прави секс по време на купона на усамотено място. За малко се показва да изпие нещо и продължава със страстните изпълнения.

Стрелецът върви от човек на човек с широка усмивка на лице и чаша в ръка и си пее коледни и новогодишни песнички. За него това е най-прекрасното време от годината и иска да го преживее максимално добре.

Козирогът обикновено винаги стои встрани и наблюдава целия шоу спектакъл.

Отегченият Водолей не обича да се набива на очи. И в мислите му постоянно се върти въпросът "какъв ли е този живот, дали ще се случи нещо и има ли смисъл да го живеем?".

Рибите набелязват с кого ще си лафят цяла вечер и отиват при него да му досаждат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама