Как 12-те зодии празнуват Коледа


Как 12-те зодии празнуват Коледа
Снимка: iStock/Guliver

Коледа наближава и е време да се съберем с любимите си хора и да им покажем колко ги обичаме. Понякога празникът може да се превърне в забавно приключение, особено ако под един покрив са се събрали да празнуват представители на различните зодии. Ето как точно се забавляват:

Овенът като отговорник за забавлението с радост влиза в ролята на Дядо Коледа.

Телецът е шеф готвачът на събитието и прекарва целия ден в кухнята, където може да покаже кулинарните си умения и да влезе в ролята на гастроном.

Близнаците се разхождат из къщата с таблет и телефон, правят снимки и лайв видеа, за да документират всеки момент от празника.

Ракът е посветен на уюта – украсява дома, подрежда масата и се грижи на всички да им е приятно.

Лъвът като един истински цар обикаля къщата и следи всички да си вършат съвестно работата като не пропуска да даде ценни съвети кое как да бъде направено.

Девата се е скрила в стаята си, за да анализира и планира всичко за предстоящия празник и след това. Дали всичко е готово за предстоящата година, как ще се справят, ще имат ли достатъчно от всичко?

Везните излизат и отиват да стават доброволци в приют за бездомни. И без това не могат да решат какво да облекат за празника.

Скорпионът отговаря за коледната заря и затова прекарва цялото си време навън, планирайки предстоящото шоу.

Стрелецът е пред фалит, защото е дал всичките пари, които има, за коледни подаръци. Това обаче съвсем не може да повлияе на настроението му и той не спира цял ден да си тананика коледни песни.

Козирогът спори с Дядо Коледа. Не може някой друг да определя кой колко е бил послушен тази година.

Водолеят започва да размишлява върху великата тайна на коледните традиции.

Рибите са се отдали на сладка предколедна дрямка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама