Трябва да знаете тези неща за жените Везни


Трябва да знаете тези неща за жените Везни
Снимка: iStock

Дамите от зодия Везни са красиви, изтънчени, нежни и изключително крехки. Те са грациозни и много женствени, но деликатността им не бива да ви заблуждава. Разсъждават изключително логично и се включват активно във всяка разгорещена дискусия.Спорът е втора природа на жените Везни и те винаги търсят повод да провокират. Околните просто трябва да се примирят, че спорът няма да е кратък, а и дамата няма да им позволи да спечелят.

Дамата от зодия Везни винаги се ръководи от справедливостта. Може и понякога да е досадна, но винаги се поставя на мястото и на двете засегнати страни.

Вижте още: Защо жената Телец е толкова уникална

Нежните половинки от зодията желаят партньорство в любовта. Те не искат да бъдат сами, а търсят някой, когото ще могат да покровителстват. Ще се опитват всячески да ви помогнат, да поемат някои от ангажиментите на партньора.

Представителките на зодия Везни заслужават безрезервното ви доверие. Те могат да повдигнат и планина, при което вие дори няма да разберете какво усилия им е коствало. Домошари са и ще направят всичко да се чувствате уютно у дома.

Никога не подценявайте жените Везни, защото дори и да изглеждат нежни и крехки, умът им е като бръснач и са способни на истински чудеса, за да се притекат на помощ на любим човек!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама