Защо жената Телец е толкова уникална


Защо жената Телец е толкова уникална
Снимка: iStock/Guliver

Управлявана от Венера, жената от зодия Телец е магнетична, чувствителна и вярна.

Тя е добронамерена и приема хората такива, каквито са. Умее да разбира човешките им слабости и грешки. Ако спечелите доверието й и станете неин приятел, то е за цял живот. Но бъдете внимателни с нея -  ще иска да й отвърнете със същата преданост и вярност. Ако не го сторите, може дори да ви се разсърди.

Вижте още: Един прекрасен декември очаква тази зодия

Жената Телец е изключително умна, но не обича да се занимава с много неща едновременно. За нея от значение са здравият разум и способността да се разбират основите на всяка дисциплина. Няма никакво желание да чете сложни философски книги. Предпочита да мисли за полезни и практични неща.

Представителката на зодия Телец може да ви спечели с умението си да готви. Имате ли късмет да ви покани на вечеря, сигурно ще й направите предложение още преди десерта. Нейната кухня е капан за всеки мъж. Самата тя обича вкусната храна, затова изпипва всичко до най-малкия детайл.

Тя обича да е център на внимание и да е ухажвана, така че не забравяйте малките жестове и изненади, които ще я направят щастлива. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама