Тъмната страна на хората, родени под знака на Рак


Тъмната страна на хората, родени под знака на Рак
Снимка: iStock/Guliver

Всеки има тъмна страна на личността си, дори и най-милите зодиакални знаци. Чувствен, интуитивен и емоционален, красивият Рак на на пръв поглед винаги изглежда като един от най-състрадателните знаци на зодиака.

Като приятели, те са изключително мили и винаги помагат, умеят да предложат съвети и слушат много внимателно другите. Като любовници те ще са посветени на всички ваши желания и ще бъдат посветени изцяло на вашето щастие.

Управлявани от Луната, те са дълбоко съпричастни към други хора и често са най-добрите приятели. Когато Ракът е наоколо, едва ли някога ще усетите някаква самота или дискомфорт. Те ще защитават и пазят чувствата ви, и всичко, което те чувстват, трябва да бъде защитено.

Родени през лятото, те са първите в хороскоп на водните знаци в астрологията. Дълбоко под повърхността си, те крият мистериозна страна, която може да бъде тъмна и опасна, затова трябва да внимавате да не ги ядосате.

Тези личностни черти рядко се показват, но все пак те съществуват и ще се изненадате колко опасен може да бъде милия Рак.

1. Раците са прекомерно емоционални.

Ракът се управлява от вода и като другите водни знаци-Скорпион и Риби, те се ръководят от Луната. Като се ръководят от фазите на Луната, тези знаци често ще имат резки промени в емоциите и настроенията. В един момент те могат да бъдат толкова щастливи и безгрижни, а в следващия да се депресират или да се дразнят от всичко и всичко. Тогава е хубаво да стоите на страна от тях.

ЕТО КОИ СА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА КЛЮКИТЕ СРЕД ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ

2. Раците са отмъстителни

Когато представителите на този знак не срещат състрадание и съпричастност от другите, те са склонни да покажат тъмните страни на личността си. Те могат да станат отмъстителни. Ако не успеят да ви простят, те дълго време ще останат мрачни и дори ще се отдръпнат от вас. Най-вероятно ще се усамотят и ще мислят по какъв начин да си отмъстят. Ако им мине, обаче, ще се държат така все едно нищо не се е случило.

3. Понякога Раците са подозрителни

Тези зодиакални знаци могат да бъдат много подозрителни, когато не знаят за всичко, което се случва около тях. Те ще ви разпитват за всеки малък детайл и няма да се колебаят да проверят дори банковите и извлечения или текстовите ви съобщения, за да са сигурни, че не лъжете. Това произтича от страха да не би да бъдат заблудени и измамени. Те ще се съмняват в намеренията на другите, докато със сигурност не разберат, че намеренията им са чисти.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама