Тъмната страна на всяка зодия


Тъмната страна на всяка зодия
Снимка: Pixabay.com

За да имате светлина, трябва да имате и тъмнина. За да имате радост, трябва да изпитате и тъга. Тази двойственост на човешката природа е в основата си това, което ни прави хора. Нашите сенки не са лошо или отрицателно нещо - те са просто част от този баланс на ин и ян от лунен и слънчев, отворен и затворен, бавен и бърз, вода и огън.

Нека да разгледаме всеки от зодиакалните знаци, за да научим малко за тъмната страна на всеки от тях.

Овен

Овенът е известен със своите огнени темпераменти, ревност и нетърпение. Хората, родени под този зодиакален знак, могат да бъдат настроени или импулсивни, когато се чувстват надолу. С двойствеността на човешката природа е разбираемо, че един Овен би бил страстен лидер, но и страстен борец.

Телец

Упорит и твърд на моменти, Телецът е точно представен от бика. Представете си бик за момент - мощен, твърд, упорит, непоколебим и непоклатим, освен ако той сам не пожелае. Телецът е невероятно задвижван, надежден и има способността и силата да преследва резултати и постоянството да ги постигне. Но е и също толкова инатлив, което понякога води до пречки в комуникацията.

Близнаци

Близнаците са представени от небесните близнаци, двойственост или две страни на една и съща монета. Те могат да бъдат креативни и социални в един момент, а тревожни, сериозни и неспокойни в друг. Този въздушен знак е лишен от свързаност със земята и може да се види как постоянно лети от един проект, едно хоби, един интерес или един партньор към следващия.

Рак

Водните знаци всички живеят в емоционалните сфери на подземния свят в известна степен. Ракът е един от по-емоционалните водни знаци. Представете си емоциите на Рак като прилив, постоянно в поток. Това може да бъде изтощително и да доведе до депресия и оттегляне от хората в живота му.

Лъв

"Кралят на джунглата" е един от най-буйните и огнени знаци в зодиака. Като естествено роден водач, Лъвът е склонен да поеме царуването и да опитва и контролира ситуациите. Това очакване и желание за контрол може да им донесе проблеми с околните, които не обичат да бъдат контролирани.

Дева

Детайлно ориентирани и понякога перфекционисти, Девите са много ефективни служители. Верни на техния знак Земя, те са заземени, малко твърди, организирани, консервативни и трудолюбиви. Под повърхността са страстни и имат дълбоко чувство за човечност. Но студенината може да отблъсне от тях хората, с които имат допир.

Везни

Везните ценят хармонията, равенството и баланса във всички аспекти на живота си. С тази нужда от хармония понякога са изложени на риск да бъдат твърде пасивни и да позволят на другите да получат това, което искат, само за да запазят мира. Техният страх от турбуленция може да доведе до нерешителност и страх от конфронтация.

Скорпион

Скорпионите са неразбран екип от мистериозни хора. Скорпионът изглежда процъфтява в тъмнина и сенки в постоянна, метафорична смърт и прераждане. И поради това представителите на този зодиакален знак са получили донякъде лоша репутация, че са манипулативни и жестоки.

Стрелец

Стрелецът обича свободата и приключенията, които могат да затруднят поддържането на близки приятелства на моменти, така че намирането на желаещи да пътуват с тях е важно, ако искат да имат социални контакти и да не се превърнат в отшелници.

Козирог

Този земен знак остава верен на корените си и често е заровен дълбоко в земята. Козирогът е сериозен и трудолюбив човек. Тези хора са интелигентни и обикновено знаят всички верни отговори. Това познаване може да доведе до твърдост в мисленето, че техният път е единственият начин, а от там и до конфликти.

Водолей

Водолеят е човек, чиито сили могат също толкова лесно да се превърнат в техните слабости. Той е причудлив и темпераментен въздушен знак. Като някой, който се радва на свободата, той лесно може да се наклони да бъде единак, защото иска да се движи със собствено темпо.

Риби

Нежните и твърди Риби са страхотен приятел, който всеки трябва да има. Те са толерантни, интуитивни и отлични слушатели, но могат да се борят с поглъщането на емоциите на другите и поемат нечии проблеми ненужно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама