Важно запознанство очаква една зодия на 27 март


Важно запознанство очаква една зодия на 27 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда не искайте повече от това, което ви се полага. Вероятно сте закъснели с ваше действие, което би могло да ви помогне. Следващият път ще знаете.

Телец

Днес не давайте празни надежди, особено ако се отнася за близки хора. Едва ли ще може да промените мнението си по важен въпрос, а и щом не ви идва отвътре, не се насилвайте.

Близнаци

Тази сряда ще загубите дар слово заради ваш достоен съперник. Приемете случилото се с чувство за хумор. Може да спечелите ценно приятелство.

Рак

Днес се погрижете за здравето си. Ако не се чувствате добре, останете у дома. Не правете компромиси и не се правете на герой - никой не го очаква от вас.

Лъв

Тази сряда ви предстои да направите важно откритие в служебен план. Има защо да се гордеете със себе си и да искате повече като заплащане. Бъдете неотстъпчиви.

Дева

Не се спирайте пред трудностите. Ако не можете да решите един проблем, преминете към друг, само не спирайте на едно място. Така ще загубите инерция.

Везни

Тази сряда ще получите чакано известие. Не губете време и започнете да действате спрямо новите обстоятелства. Налагайте си да си представяте добрия развой на нещата, но не забравяйте и за "подводните камъни".

Скорпион

Днес може да бъдете разочаровани от развоя на събитията в работата. Все пак не забравяйте, че не всичко зависи от вас. В личен план ви очаква приятна изненада и подарък.

Стрелец

Тази сряда прекарайте деня по един различен начин. Промяната ще ви е необходима, за да се разсеете от рутината. Подарете си една по-дълга разходка.

Козирог

Днес ще се срещнете с необикновени хора. Познанството може да промени някои аспекти в бизнеса ли или да помислите за създаването на нов.

Водолей

Тази сряда не се си признавайте грешките. Всеки ги прави, но дали другите ги афишират. Вземете си бележка и продължете напред.

Риби

Тази сряда потърсете нов отдушник. Не позволявайте на притесненията да ви развалят деня. Прибегнете до всички полезни и здравословни начини да повдигнете настроението си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама