Верни до гроб! Тези 4 мъжки зодии никога няма да ви изневерят


Верни до гроб! Тези 4 мъжки зодии никога няма да ви изневерят
Снимка: iStock/Guliver

Жените често се оплакват от несериозното отношение на мъжете и техните забежки. Ако и на вас ви е омръзнало от безскрупулни кръшкачи, може би е време да поканите на среща някой мъж от 4 определени зодии.

Те са сериозни джентълмени, които ценят и уважават жените. Когато са във връзка, подхождат отговорно към партньорката си и могат да отдадат сърцето си само на 1 човек. Нежни, грижовни и галантни, те са истинска мечта за момичетата, които многократно са се оказвали с разбито сърце заради несериозници, похотливци и донжуани. Ето и от кои зодии са мъжете, които никога няма да ви изневерят!

Везни

Везните са спокойни и уравновесени. Те имат желязна дисциплина и самоконтрол. За тях романтичната връзка и създаването на семейство са сериозни неща и не биха изменили на своите принципи с лека ръка. Държат на любимата жена и не биха я наранили заради моментно увлечение или нагон. Не биха си простили сами подобно предателство.

Рак

Представителите на зодия Рак уважават жената до себе и не биха си позволили да загубят нейното. Те вярват в любовта за цял живот и сродните души. Ако все пак по някаква причина усетят, че връзката им не върви, биха предпочели първо да я прекратят и след това да се впуснат в романс с друг човек. Любовните триъгълници и изневерите обаче никак не са по вкуса им и строго ги осъждат.

Риби

Мъжете, родени под знака на Рибите, имат чисти сърца и помисли. За тях любовта трябва да остане неопетнена и свята. Когато са във връзка с дадена жена, тя е тяхна муза, богиня и център на Вселената. За тях всички останали дами спират да съществуват или просто бледнеят на фона на тяхната партньорка. Ето защо е изключително нетипично за мъж от зодия Риби да изневери. По-скоро би търпял и преглъщал предателства от страна на човека до себе си, отколкото той сам да постъпи така.

Дева

За силните представители на зодия Дева изневярата изглежда като нещо недопустимо. Тези мъже са изключително сериозни и отговорни спрямо жената, с която се виждат или вече дори са създали семейство. Не биха си позволили нито дребен и невинен флирт, нито нищо по-сериозно. Девите са носители на висок морал и са принципни, що се отнася до връзките и любовта. Същото отношение обаче очакват и от дамата, на която са подарили сърцето си. В случай на измяна биха си тръгнали, без да се замислят. Те строго осъждат фриволното поведение и не биха простили измяна, дори половинката им да съжалява горчиво за грешката си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама