Връзките между тези зодии са за цял живот


Връзките между тези зодии са за цял живот
Снимка: iStock/Guliver

Много е трудно да се постигне съвместимост между две различни личности. Някои знаци на зодиака обаче имат късмет - те имат почти „перфектни“ половинки, с които винаги могат да намерят общ език.

И на тази основа е много удобно и благоприятно да се изградят добри отношения. Както бизнес отношения, така и романтични. И тук нито личният опит, нито особеностите на възпитанието имат особено значение – те просто си подхождат.

Овен и Лъв

Важно е да кажем, че или тези две зодии могат или да се разрушат взаимно през първата година от съвместния си живот, или да създадат идеален съюз. Други възможности за двата огнени знака на зодиака просто не са предвидени. И двамата искат да доминират във връзката и са доста избухливи. Но след кавга винаги настъпва много нежно помирение. Така че, ако те успеят да се справят със собствените си емоции и започнат да действат в една посока, тогава ефектът от такъв съюз ще надхвърли всички възможни очаквания. Идеалната ситуация е, когато Лъвът тихо ще насочи Овена към мястото, където ще се чувства най-добре. Но едно е сигурно - в такава връзка определено няма да има скука. А за Овен това е най-важното.

Рак и Скорпион

Малко хора могат да разберат чувствата на Скорпиона. Но Ракът може. Освен това техните емоции и усещания са приблизително еднакви.  Характерите им са много различни, но това не им пречи да разберат проблемите един на друг. И да си дадат практически съвети. И това вече е основа за по-тясно взаимодействие, в което Скорпионът най-накрая получава разбиращ събеседник и обект за прилагане на своята необуздана страст, а Рак -  защита и надеждност, за която винаги е мечтал. Единственият въпрос е какво ще направи Ракът, когато Скорпионът е леко отегчен от идеалната връзка? И той ще се отегчи - това е сигурно. Но Скорпионите винаги се връщат там, където им е удобно. И ако Ракът запомни това, тогава такава връзка ще продължи много, много дълго време.

КАК ДА ОБЩУВАМЕ С БЛИЗНАЦИ: 5 ВАЖНИ ПРАВИЛА

Телец и Дева

Два земни знака винаги ще намерят общ език. Защото ще обсъждат не целите, а средствата за постигането на тези цели. И двамата са внимателни и рационални, и двамата знаят много за чувствените удоволствия. Освен това Телецът има вроден имунитет срещу основната техника на Девата - аргументираното разгръщане на ситуацията. Той се нарича: "И какво?". В тази ситуация упоритостта на Телец му позволява да запази положението си, дори в ситуации, в които Девата се смазва. Това обаче рядко се случва, тъй като и двата зодиакални знака всъщност не обичат конфликтите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама