Това са зодиите, които често се преструват на някой друг


Това са зодиите, които често се преструват на някой друг
Снимка: iStock/Guliver

В живота често има ситуации, когато нечии проблеми се дължат на прекомерна честност и искреност. Е, толкова ли е лошо, ако леко разкрасиш талантите си, когато кандидатстваш за работа? След това винаги можете да се измъкнете от ситуацията.

Но само за някои това много бързо се превръща в навик. И почти стигат до нивото на „алтернативната личност“. За някои знаци на зодиака подобно поведение е по-характерно, отколкото за други. Вижте кои са те:

Везни

Везните непрекъснато се преструват на някой друг. Само защото това им позволява да решават по-ефективно проблемите и да намерят компромиси. Всъщност Везните имат абсолютно ясно положение в живота, от което се опитват да не отстъпват. Но за добро, заради каузата те са готови да се преструват, че всичко е наред.

Стрелец

Стрелецът иска слава и уважение. Но как да постигне това, ако няма и специални таланти, пари и връзки? Може би чрез малки лъжи. Вдъхновяващи и безкористни. И да, самите Стрелци се срамуват, че правят това, но не могат да направят нищо по въпроса. Те наистина харесват и искат възхищението на всички. В същото време те не издържат на лъжите на други хора. Освен това Стрелец много добре знае как да направи първо впечатление. Ситуацията, описана в самото начало на статията, с разкрасяването на нечии качества, когато кандидатствате за работа, е типична за Стрелец.

Близнаци

Близнаците не лъжат - правят света малко по-интересен чрез „лекото“ разкрасяване на реалността. Те автоматично се приспособяват към поведението на събеседника, който искат да впечатлят. И проникват в неговия ум толкова много, че дори започват да мислят малко по-различно. Но след като се появи нов човек, ситуацията се повтаря. Така че от формална гледна точка Близнаците живеят в безкраен поток от лъжи. Но те самите вярват, че просто знаят как да се впишат в ситуацията.

Рак

Раците предпочитат никога  да не показват личните си качества и характеристики. И за това е необходимо да се изгради сложна „социална маска”, която перфектно защитава Рака от всяко посегателство върху личния му живот и собственото му мнение. Тези зодии правят това, защото в противен случай би било твърде трудно да си взаимодействат с хората. Въпреки това, любимите хора все още могат да стигнат до същността на „истинския Рак“.

МЪЖЕТЕ ОТ ТОЗИ ЗОДИИ РАЗБИВАТ СЪРЦАТА НА НЕЖНИТЕ ПОЛОВИНКИ

Лъв

Има две различни личността, живеещи в Лъва. Лъвът в обществото е блестяща личност, мъдър, прощаващ, благороден. Истински лидер, вдъхновяващ своите последователи. А другият Лъв  е мързелив, пасивен, капризен и много взискателен човек. Само близки хора знаят кой всъщност е той. Обаче Лъвът може да прощава и позволява много повече от всички останали зодии.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама