Мъжете от тези ЗОДИИ разбиват сърцата на нежните половинки


Мъжете от тези ЗОДИИ разбиват сърцата на нежните половинки
Снимка: iStock/Guliver

Как ще завърши едно любовно увлечение до голяма степен зависи от характера и намеренията на мъжа, но има три знака на зодиака, които според астрологичната статистика по-често от другите могат да разбият сърцето на всяка дама.

Вероятно вече сте успели да се озовете в ситуации, в които сърцето ви е разбито на малки парчета. Това е много труден момент в живота. За щастие едно разочарование не значи, че никога няма да срещнете любовта на живота си. Напротив! Но е хубаво да имате предвид, че тези три мъжки зодиакални знака, които по-често от другите разбиват сърцата на нежните половинка.

Стрелец

Стрелецът е егоист по природа и затова винаги поставя на преден план себе си и най-близките си хора. Дори ако искате да прекарате една вечер със Стрелец, за начало, както препоръчват астролозите, трябва да попитате дали сте част от неговите планове. Тези хора мислят само за себе си и за своите приоритети и затова често с дела и невежество разбиват сърцата на своите сродни души.

Стрелецът не е запознат със способността за съпричастност и способността да гледа на нещата от другата страна, тоест от ваша страна. Затова представителите на тази зодия не разбират, че можете да почувствате болка в душата и изобщо не осъзнават какво правят.

Близнаци

Никога няма да разберете какво се върти в главите им. В един момент те могат да ви подаряват непрекъснато цветя, да правят изненади, да създадат романтична атмосфера и дори да се кълнат във вечна и вярна любов. Но винаги трябва да сте подготвени за неочакван завой, защото Близнаците могат да играят отлично игрички.

Те могат незабавно да изчезнат от живота ви, оставяйки само спомени за себе си, за своите думи и действия.

Представителите на този зодиакален знак изглеждат чувствени, проникващи, разбиращи ... Въпреки това, те не винаги са готови да се отдадат на един човек завинаги и затова често разбиват женските сърца.

ТОВА СА ТРИТЕ НАЙ-КОМПЛЕКСИРАНИ ЗОДИИ

Водолей

Водолеят дори не трябва да се разделя с вас, за да разбие сърцето ви. Те пред очите ви започват умело да флиртуват с другите и това ви измъчва. Щом чуят коментар от вас, те незабавно прехвърлят всичко на природата на мъж, но признават, че ви обичат.

Но ако връзката ви с Водолея се разпадне, той ще го направи толкова превъзходно и великолепно, че ще ви накара да се чувствате виновни и че ​​не можете да задоволите високите му нужди.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама