Всичко, което трябва да знаете за зодия РАК


Всичко, което трябва да знаете за зодия РАК
Снимка: iStock/Guliver

Знакът Рак се свързва с таланти, променливи и силни чувства, вълнения, майчинство, любов към семейството – защита и грижа за всеки негов член.

Жените Раци имат славата на най-добри майки в Зодиака. В дома им винаги има много топлина и уют, вкусна прясна храна, ред, чистота и удобства. Една от най-характерните черти на Раците, е гостоприемството им. Гостите им прекарват добре и никой поканен не си тръгва разочарован.

Ракът, мъж или жена, предлага майчинска закрила и топла грижа на всички, които обича. Раците са музикални, притежават много и различни таланти. Управителят на знака, Луната, ги дарява с изтънчен вкус, усет за финес, хармония и красота.

Привидно изглеждат свенливи и срамежливи, но родените под знака Рак са силни личности - успяват да наложат волята си над останалите и постигат това, към което се стремят. Интуицията им е силно развита.

РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ НА ОФИСНО ПАРТИ

Раците могат да бъдат в добри отношения с всички представители на Зодиака, но най-добре си допадат и взаимно допълват с другите два водни знака Скорпион и Риби и земните знаци Телец, Дева и Козирог.

Отношенията на Раците с Водолеи и Стрелци са трудни и не е препоръчително Рак да се обгражда само с представители на тези два знака. Те могат несъзнателно, но сериозно да наранят чувствителната природа на Рака и да бъде поставено в опасност здравето му. Връзките на Рака със Стрелец и Водолей могат да бъдат и много успешни и хармонични, да дадат силен тласък на развитието им като личности, но при условие, че отношенията им са предимно на професионално ниво. С представителите на Везни и Овен Раците имат сравнително добри отношения, но са възможни и трудности, предизвикателства.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама