Вълнуващ ден очаква една зодия на 12 октомври


Вълнуващ ден очаква една зодия на 12 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този петък си оставете и малко време за работа. Рискувате да станете досадни с демонстрацията на високото ниво на настроението ви. Спазвайте границите.

Телец

Този петък не се обвинявайте в егоизъм, ако искате цялото време за себе си. Трябва да имате и такива моменти. И без това не сте настроени за работа – поглезете се!

Близнаци

През този ден не се колебайте да споделите емоциите, които ви изпълват. Човекът, в който сте влюбен, ще откликне на душевните ви търсения. Тези, които имат деца, ще имат повод  да се гордеят с тях.

Рак

Тайната на добрия ден днес ще бъде в забелязването на малките радости на деня. Най-вече се фокусирайте в щастието, което ви дава дома и семейството. Има какво да ви накара да се почувствате щастливи.

Лъв

Този петък ви очаква приятно пътуване или топли мигове със семейството, а защо не и приятно семейно пътуване. Денят в пряк и преносен смисъл ще е слънчев и щастлив.

Дева

Този петък ще сте мъдри и добронамерени. Затова Съдбата ще ви направи подарък. Очаква ви духовна подкрепа от не толкова близък човек. Може и да получите неочаквани пари.

Везни

Този петък ще трябва помислите повечко време и да преосмислите ценностите си. Наистина имате нужда от това, а и необходимите ресурси – духовни и интелектуални, така че - няма страшно!

Скорпион

Този петък най-добре да сте искрени и безкористни. В противен случай сметките ви може да излязат криви. Вечерта бъдете внимателни и не посещавайте непознати места.

Стрелец

Този петък получите лична информация, свързана с наследство. Наученото по-скоро ще ви успокои, но не ако може – не се колебайте да използвате данните в своя полза.

Козирог

Този петък професионалните ви изяви ще продължават с сила и днес. В положителна насока, разбира се. Някои от представителите на зодията ще имат шанса са превърнат хобито си в професия.

Водолей

Този петък ваш приятел може да ви поиска финансова помощ. Човекът няма да забрави услугата и ще спечелите повече, отколкото сте дали, след време.

Риби

Денят ще бъде изключително динамичен. Посрещнете предизвикателствата с усмивка. Внимавайте със слушалките в ушите. Най-добре ги махнете, ако пресичате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама