Вълшебно Пълнолуние на 27 ноември, ето какво ще ви донесе


Вълшебно Пълнолуние на 27 ноември, ето какво ще ви донесе
Снимка: iStock

Вече сме в края на календарната година и Пълнолунието на 27 ноември 2023 г. идва точно навреме, защото ни дава възможност да се освободим от всички трудности, които последните месеци ни донесоха.

Въпреки че имаме още едно пълнолуние през декември, това в Близнаци на 27 ноември 2023 г. ни подтиква да започнем да мислим какво искаме да изчистим и освободим. Какво вече не искаме да носим следващата година? Какво стана твърде трудно? Какво отнема твърде много ресурси?

Вижте още: Луд късмет очаква тези зодии през 2024

Време е да започнем да мислим за освобождаване от тежките неща, за да можем да влезем в новата година с повече благодат и лекота. Определете намеренията си и ги изпратете във Вселената на Пълнолунието.

Пълнолуние в Близнаци – време за събиране

Близнаците представляват двойствеността, която живее във всички нас. Ние сме ограничени човешки същества и безкрайна вечна душа. Имаме правила, които да следваме и да живеем, но душата ни е безгранична и свободна.

Тази двойственост, символизирана от Близнаци, е нещо, с което можем да се свържем и да почитаме при това Пълнолуние. Как можем да оценим нашата човешка същност, но също така да почитаме душата и мъдростта, която предлага?

Меркурий, планетата на Близнаци, също е известен с отличните си социални умения и способности за разказване на истории, което прави Пълнолунието фантастично време за общуване и събиране с приятели.

Може да почувстваме нужда от допълнително общуване или спонтанно да открием, че календарът ни е пълен с важни събития. Разговорите могат да протичат по-лесно, с по-малко усилия и да се чувстваме по-комфортно да излезем извън рамките си и да споделим собствената си история. Възползвайте се максимално от тази енергия, като планирате събирания и срещи около това Пълнолуние.

Вижте още: Телец ли? Ето това са истинските чревоугодници на зодиака

Пълнолуние в Близнаци и планетарни сили

Има много планетарни сили, действащи под това Пълнолуние. Поради тези смесени енергии, които циркулират, ние ще се чувстваме смели и духовни. Всички планетарни енергии се комбинират, за да придадат на това Пълнолуние огнено острие.

Каквото и да ви се случи, това Пълнолуние в Близнаци изглежда като мощен учител. Позволете си да бъдете ученик и вероятно ще откриете, че след като Пълнолунието отмине, ще разберете по-добре нещата от различна гледна точка.

Като цяло, това пълнолуние е нашето напомняне да започнем да разчистваме бъркотията от изминалата година и да отделим време за приятели и семейство. След като свикнем с него, ще ни бъде по-лесно да се ориентираме през всички напрегнати енергии, които това Пълнолуние носи със себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама