За каква сватба мечтае той според зодията му


За каква сватба мечтае той според зодията му
Снимка: iStock

Сватбеното тържество не е просто парти, то е начин да покажем стила си на живот и характера ни. Именно това е причината астролозите да ви представят как изглежда перфектната сватба за партньора ви според зодията му.

Вижте още: Тези 2 зодии носят магия и покоряват всеки, който се докосне до тях

Овен

Овенът мечтае за изискана сватба, с много гости и цветя, а родителите (от двете страни) да седят на почетните места на главната маса с младоженците. Въпреки че обича сватбите, Овенът обича и свободата, затова оставете организацията на сватбата в ръцете му. Така ще му дадете възможност да продължи да решава всичко и да си докаже, че е извоювал друго поприще – брачното.

Телец

Когато Телецът реши да навлезе в брачните води, сватбата трябва да е пищна, от общината до ресторанта, с два пъти повече храна и напитки, отколкото гости, поне две музикални групи, които ще се сменят, и 5-етажна торта. Булката трябва да е в прилепнала булчинска рокля, дълга и бяла, в която ще изглежда като русалка, така че всички да завиждат на младоженеца.

Близнаци

Просто спокойно, без паника, всичко е навреме в службата по вписванията и в църквата. Все пак има време, тя ще му прати смс, сватбата е чак на обяд, а след това право на летището, защото младоженците заминават на меден месец веднага след събитието - круиз по Средиземно море, който е подарък от техните кумове. Ще има интимно тържество по случай брака им – само двамата и кумовете в италиански ресторант, на свещи, вино и цигулка.

Рак

Ракът ще избере сватба в родния си град или на плаж край водата. Планира всичко месеци предварително. Той не обича изненадите, затова иска да знае точно какво е разположението на гостите, дори какви подаръци ще получи от близки роднини. Младоженецът, освен че има розмарин на ревера на скъпия си костюм, има и кума, която се грижи чашата на всички и най-вече на него да не е празна.

Лъв

Просторен ресторант с градина, бели столове с позлатени дръжки, зелена морава, украсена с цветя и бели балони, а на голямата маса аранжировки от екзотични цветя, месни специалитети, паста, приготвена по оригинален италиански начин и отбрани напитки. Булката носи семпла рокля с деколте, украсена с дискретни кристали Swarovski и обувки на висок ток. Гостите са от цял ​​свят, много са и от чужбина, а подаръците идват.

Вижте още: Край на каръка за тези зодии в края на октомври

Дева

Девата, макар сдържана и рационална, си мечтае за романтична сватба, на която да се събере смесена компания от неговите и нейните роднини, приятели и избрани колеги. Масите няма да се претрупани, но нищо няма да липсва на бюфета, пълен със салати, меса на скара, червено, бяло и розе, както и различни сладкиши, докато младоженците се разхождат между масите на гостите с чаши шампанско.

Везни

Везните мечтаят за сватба на екзотичен остров в Тихия океан, но в този случай гостите на сватбата ще бъдат само местни жители, а това няма да устройва Везните, защото той няма да познава никого. Затова ще избере родния си град и ще покани кмета и абсолютно всеки свои познат. Булката трябва да носи семпла сватбена рокля от сатенена коприна с дълбоко деколте и обеци, които подхождат на романтичната ѝ прическа, а той ще изглежда като излязъл от мъжко модно списание.

Скорпион

Само най-доброто за Скорпиона, като това важи и за избора на ресторанта, гостите, църквата. Той иска да се венчае в гражданското, както си е редът, а след това да продължи в църква, защото всичко това ще придаде романтична нотка на събитието. На сватбата му пристигат много гости, а той е най-секси. Щастлив е, че може да приюти всички, които искат да дойдат на сватбата му, така че макар да са дошли неканени, той ще ги остави, за да видят колко широко скроен е.

Стрелец

Стрелецът иска сватба в градината на стара сграда или на брега на езеро, в слънчев ден, където гостите да седят на бели столове със златни облегалки до голяма овална маса и да пеят до късна нощ. На масата има риба, еленско месо, червено вино и шампанско, но няма камера и силна музика. Булката е облечена във фина дантелена булчинска рокля с отворен гръб и диамантена огърлица на врата, а стайлингът на младоженеца може да се определи като небрежно елегантен.

Козирог

Романтична фантастична сватба, музика без силен звук, така че всички да се чуват и да говорят, без да надвиват оркестъра. Сред гостите има добри приятели, които вече са заели добри позиции в компанията, това отличава Козирога, сдържан и твърд, но безкрайно сантиментален. Когато тържеството приключи, младоженците ще продължат медения си месец на езеро или край морето, може би там, където са се запознали и влюбили по време на връзката си.

 Водолей

За Водолея няма да е трудно да каже съдбовното „да“, защото вярва, че нищо няма да се промени в живота му. Сватбата обаче трябва да е бляскава, да покани известни, успешни и уважавани гости, скъпо облечени, но със сигурност младоженецът ще е най-красив. Избран е реномиран ресторант, специалитетите са първокласни, а виното е старо, колкото Водолей, който се опитва да вземе решение за брак

Вижте още: Тези 3 зодии са истински скъперници и мразят да харчат пари

Риби

Той си представя романтична сватба в ресторант насред езеро или на кораб, или на морско, или речно пристанище, а интериорът е осветен и украсен с лъскави орнаменти и приглушено осветление. Булчинската рокля е много семпла и много женствена, неговият костюм е в по-светъл цвят, а списъкът с гости е съставен от младоженците заедно, като се стараят да не правят компромис с гостите

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама