За тези зодии животът винаги е труден


За тези зодии животът винаги е труден
Снимка: iStock/Guliver

Според астролозите тези 3 зодии винаги търсят драма в живота си, понякога дори там, където няма. Те просто сами не си позволяват да бъдат щастливи.

Вижте още: Колко истински любови има в живота си всяка зодия

Рак

Ракът вижда нещо лошо във всичко и трудно излиза от зоната си на комфорт. Това са поне две основателни причини да се смятат за нещастен знак. За да избегнат разочарованието, Раците избягват промяната. Специфично за тях е, че са песимисти, които никога няма да се възползват от даден шанс, колкото и голям да е той.

Дева

Девите са нещастни, защото са маниаци на контрола. Те винаги планират всичко и се страхуват от най-малкото отклонение от плана, тези хора не се справят добре с промените. Ако малко разхлабят строгите си нагласи, биха могли да се възползват добре от предоставените им възможности и да станат по-удовлетворени от живота.

Скорпион

Животът на тези хора е хаотичен, но ги устройва. Те не вярват в късмета и предизвикателствата им позволяват да изградят своя характер и да стават по-силни всеки ден. Въпреки че тази зодия няма много късмет, трябва да се признае, че никога не се предава.

Вижте още: Жените от тези зодии винаги са с грешния партньор

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама