Запознайте се най-изкусните лъжци в зодиака


Запознайте се най-изкусните лъжци в зодиака
Снимка: iStock/Guliver

Има определени признаци, по които можете да определите дали човек лъже или казва истината. Жестовете, мимиката, тонът на гласа и други фактори веднага издават измамника. Но, колкото и да е права психологията, всяко правило има свои изключения. Има моменти, когато е невъзможно да се познае лъжата по психологически признак и тогава астрологията влиза в играта. Според тази наука всеки знак на зодиака има свое поведение, според което не е трудно да се разбере, че лъже.

Овните са може би най-честните хора и рядко прибягват до лъжи. За тях е трудно да скрият нещо. Те показват лъжата с цялото си поведение.

Телецът може да лъже, когато става въпрос за пари или личен живот. Те лъжат умело, тъй като разбират, че тяхното благосъстояние и репутация са заложени на карта.

Близнаците лъжат много професионално. Те изричат лъжи с цел лична изгода. Лъжите им винаги са обмислени и трудни за разпознаване.

Обикновено Раците лъжат, когато не искат да говорят за нещо, но събеседникът им упорито ги кара да разкрият всички тайни. Те  няма да кажат истината, ако не искат.

НАЙ-ДОСАДНАТА ЧЕРТА НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Лъвовете лъжат, за да украсят определени моменти от живота си и да изглеждат по-успешни и интелигентни в очите на останалите. Понякога те прекаляват и забравят какво точно и на кого са им казали.

Девите са шампиони в лъжите. Дори когато не им вярват и измамата  е на път да се разкрие, те не спират да убеждават събеседника си, че са прави.

Везните са истински мошеници. Лъжат, без да се замислят за последствията.

Скорпионите не обичат да лъжат. Но ако става въпрос за тяхната лична изгода и е заложено нещо важно, тогава те ще излъжат и лъжата ще бъде перфектна.

Стрелецът обича да лъже за спорта. Разказвайки история, те от време на време вмъкват лъжи в нея, за да украсят фактите. Понякога самите те забравят къде е истината в думите им и къде е измислицата.

Козирозите не обичат да лъжат, но понякога животът ги кара да го правят, когато искат да запазят в тайна някои факти от живота си.

Водолеите лъжат без съвест. Измамата винаги прилича на истината и е трудно да ги хванете в лъжа.

Рибите лъжат умело и винаги с емоции и дребни детайли. Те са в състояние да създадат във въображението си различна реалност, която напълно да оправдае всичките им действия. Самите хора от това съзвездие в крайна сметка започват да вярват в лъжите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама