Защо съм сама? Астролозите дават отговор за всяка зодия


Защо съм сама? Астролозите дават отговор за всяка зодия
Снимка: iStock

Много често жените, които не успяват да задържат партньора си или да привлекат нов, започват да правят диети и да се подлагат на разкрасителни процедури с идеята, че проблемът се крие във визията им. Според психолозите обаче това се дължи на определени черти в характера ни, а астролозите са по-конкретни и дават отговор на въпроса: "Защо съм сама?" - за всяка една зодия.

Вижте още: Всички ще завиждат на тези 3 зодии през ноември

Овен

Самодоволният характер на Oвена звучи като сирена в началото на една любовна връзка и сигнализира, че родените под този знак могат да бъдат доста взискателни. Овни, трябва да успокоите егото си и нагласата си, че винаги сте най-важни, както и от време на време да постигате компромис с партньора, ако искате връзката ви да успее.

Телец

Не мислете, че вашият партньор ще ви остане верен, ако спрете да се грижите за външния си вид или ако станете прекалено мързеливи и не се опитвате да разпалвате романтиката. Телци, вие сте упорити и също сте склонни да таите злоба за дълго време. Позволявате на гнева и яростта ви да се натрупат, ако същата битка се случва отново и отново. Трябва да промените това.

Близнаци

Ако смятате изневярата за най-нормален навик в любовните си връзки, то вероятно сте типичен представител на зодия Близнаци. Връзката с вас може да бъде много объркваща за вашия партньор, ако твърде често променяте личността си от крайност в крайност. Това ще накара половинката ви да избяга възможно най-бързо и по-далеч.

Рак

Раци, поемате рискове, като започвате да споменавате "страшни" теми като брак и деца твърде рано във връзката. Вие сте склонни да бъдете прекалено настоятелни, карайки партньорите ви да се чувстват задушени и да искат да си тръгнат.

Лъв

Като Лъв вие спорите с любовната ви половинка, защото сте грижовни. Но ако партньорът ви се чувства объркан, той може да си помисли, че постоянно започвате битки, което може да бъде наистина изтощително. Може да останете необвързани, ако спечелването на лични битки е по-важно за вас от спечелването на сърцето на някой друг.

Дева

Този прекрасен човек, който желаете да ви покани на среща, може дори да не знае, че се интересувате от него, защото всъщност сте много срамежливи. Също така сте склонни да се отказвате от потенциални партньори твърде бързо и да не вдигате отново телефона, дори заради най-малкия детайл, реален или въображаем, според който срещата се е объркала.

Везни

Любовният ви живот може да бъде катастрофален, ако постоянно избирате партньори, които са „счупени“ и се нуждаят от „поправяне“. Всъщност, Везни, често подсъзнателно търсите хора, които са лоши за вас, което по-късно ви кара да станете манипулативни. Поради това попадате в собствения си капан, тъй като хората, които ви избират, изваждат лошите ви черти.

Вижте още: На тези 3 зодии им е най-трудно да поискат това, от което имат нужда

Скорпион

Очарователно саркастичният Скорпион може да се превърне в голямо препятствие в една връзка, което може да доведе до нейния край. Често имате провокативното отношение „всичко или нищо“, което отблъсква потенциалните ви партньори. Някои Скорпиони обичат да държат всичко във връзката под контрол, което също кара партньорите да вдигат ръце.

Стрелец

Възможно ли е вашите стандарти за партньор да са твърде високи? Ако отговорът е да, вие определено сте Стрелец. Разбира се, заслужавате най-доброто и не искате да се задоволявате с всеки партньор. Но да мислите, че никой не е достатъчно добър за вас изобщо не е привлекателно и с подобно отношение отблъсквате потенциалната си любов.

Козирог

Козирозите могат да бъдат много резервирани, емоционално отсъстващи и дори ревниви, докато придобият пълно доверие в партньора си, което може да отнеме много време. Вашият партньор може много лесно да се разочарова и отегчи от вас, преди да се заинтересува от традиционните ценности, които притежавате.

Вижте още: Това са 3 най-силни женски зодии

Водолей

Имате отношение към всичко и дори не се опитвате да скриете ексцентричния си характер. Такава черта определено може да бъде сладка в началото на връзката, но постоянните конфликти, от които не искате да отстъпите, стават твърде разрушителни с времето.

Риби

Все още ли мечтаете да се съберете с бившия си? Тогава вероятно сте Риби, които поради вашата саможертвена природа създавате много негодувание в себе си. Вие дори не бихте прекратили връзка, в която не се чувствате комфортно. Склонни сте да избирате партньор, който злоупотребява с добротата ви, и това ви кара многократно да се връщате към свободния си живот.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама