Зодиите, които ги грози раздяла през март


Зодиите, които ги грози раздяла през март
Снимка: iStock/Guliver

Макар че този месец като цяло ще е успешен за повечето зодиакални знаци, други няма да имат такъв късмет. Много вероятно е да се разделите с половинката си, ако сте сред тези зодии:

Скорпион

През този месец ще се съсредоточите върху себе си. Ще вземете много важни решения и ще направите много промени. Бъдете сигурни – всичко е за добро. Животът ви сякаш ще се преобърне, защото ще прекъснете връзка, която сте си мислили, че ще продължи много време. Може би ще ви е тежко отначало, но след това всичко ще се нареди.

Когато тези зодии са необвързани, обикновено те обичат да флиртуват, да се запознават с много хора, да търсят партньор. Така че бързо ще си намерят нова половинка.

Телец

Телците обикновено мечтаят за голямата и истинска любов, винаги търсят сродна душа и се чувстват много по-добре, когато имат сериозна връзка. През март обаче ще предпочитат да са сами. Те ще искат малко време за себе си, ще опитат да разберат кои са и какво точно търсят. Ще искат да си докажат, че могат да са щастливи и когато са силни и независими. Затова ще прекъснат връзката, която не е мечтаната за тях.

Дева

Девите обичат всичко да се случва по план и винаги премислят нещата. В същото време, те са много весели и оптимисти по душа. Затова ще се чувстват странно през този месец- няма да виждат нищо позитивно в любовния си живот и ще са някак по-мрачни. Много вероятно е да скъсат с половинката си, защото ще искат да премислят много неща и да променят живота си. И защото ще осъзнаят, че връзката им не е толкова прекрасна, колкото са си мислили.

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама