Зодиите, които имат отличен вкус


Зодиите, които имат отличен вкус
Снимка: iStock/Guliver

Вижте кои са зодиите, които винаги искат и намират най-доброто, което може да им предостави живота.

Tелец

Всичко, което Телецът обича - изящни изкуства, изискана храна, удобни и комфортни легла и изключителни вина - не е евтино. Изобщо дори. Телецът има скъп вкус и не иска да се чувства от простолюдието, така че той избира много внимателно това, което трябва да има. Представителите на този знак обичат, когато другите им правят подаръци, но моля ви никога не им давайте нещо, което е лошо направено или е прекалено евтино.

Лъв

Лъвът има страст към скъпото и изисканото и обича да пазарува. Много обича дори. Тъй като тези две неща могат бързо да изпразнят банковата му сметка, Лъвът е изключително добър в намирането на изгодни оферти. Поздравления за това!

ЗОДИИТЕ, КОИТО ИЗИСКВАТ НАЙ-МНОГО В ЛЮБОВТА

Везни

Везните за изключителни личности, които ценят красивите неща. Те, обаче, никога няма да ви обидят, ако разберат, че сте си купили нещо от разпродажба или пък носите евтини дрехи. Могат да опитат и от двете крайности, просто имат голяма страст към красивото. Кой не иска да изглежда добре? Везните винаги са в крак с модата и никога няма да се появят, облечени в нещо старо. Те държат на класата и доброто поведение, така че ако искате да ги привлечете, поработете върху маниерите си.

Козирог

Козирозите са внимателни с парите си, така че няма да си купят нещо ей така, по прищявка. Имат скъп вкус и обичат качествени стоки, затова винаги внимават и проучват стоките, преди да си ги закупят. Може да отнеме седмици, месеци или дори повече, но когато получат правилното нещо, то ще стане още по-специално, защото Козирогът го е заслужил. Ако той трябва да тича из града, опитвайки се да намери нещо на най-добрата цена, ще го направи.

Водолей

Скъпият вкус на Водолеите не се свежда толкова до дрехи и храна, а по отношение на електроника и екзотични ваканции. Те трябва да имат най-новите компютри, телефони и подобни устройства и нямат търпение да изчакат цените да паднат. Когато искат нещо, са готови да платят цената. Но електрониката не е единствената им слабост. Те обичат да ходят на красиви и луксозни места, където да се глезят и да си прекарат чудесно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама