Зодиите, които изискват най-много в любовта


Зодиите, които изискват най-много в любовта
Снимка: iStock

Ако не можете да намерите щастие и хармония в отношенията си с любимия човек, може би просто сте несъвместими според зодиите ви.

Някои хора, разбира се, понякога успяват да разбият стереотипите, но повечето от определени знаци на зодиака не са съвместими, според астролозите.

Доминиращ Овен

По правило в отношения той се стреми да бъде лидер. По тази причина Овенът ще бъде трудно да изгради семейство с такива зодиакални знаци като Телец, Рак, Дева и Козирог. Всички те смятат Овена за нетърпелив и небрежен в изявленията си. За Скорпионите и Рибите Овенът ще бъде въплъщение на жестокостта, грубостта и глупостта.

Добра комбинацията за Овен е с Лъв. Тези два знака на зодиака ще се уважават взаимно и ще се адаптират към навиците на партньора.

Чувствен Телец

Ще бъде трудно да се справят с природата на Телец: Овен, Близнаци, Стрелец и Водолей.

Но Риби ще направят отлично впечатление на този зодиакален знак. Един от най-романтичните знаци с удоволствие ще изпълни всички желания на взискателния Телец. И това е идеална форма на щастие!

ТОВА СА ЗОДИИТЕ, КОИТО МНОГО ДЪРЖАТ ДА СКЛЮЧАТ БРАК

Неспокойни Близнаци

Телец, Рак, Дева и Козирог смятат Близнаците за несериозни и много повърхностни хора, но Стрелец определено ще оцени страстта им към приключенията и ще поддържа компанията им във всяко приключение.

Рационална Дева

Идеалната двойка за този зодиакален знак е Скорпион. Страстта му към живота ще помогне да балансира и наорави по-цветен, понякога скучния и премерен живот на Девата.

Но Овен, Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей, за тях ще бъде много трудно да угодят на взискателната Дева.

Интелигентни Везни

Козирозите, които са свикнали да се смятат за най-интелигентните, няма да се разберат с тях. В такава двойка винаги ще възникнат спорове и недоразумения. Козирог и Везни е по-добре просто да бъдат приятели заедно, те няма да успеят в семейство.

Но Водолеят с радост ще подкрепи Везните във всичките им начинания и ще им помогне да стигнат до друго ниво на интелектуално развитие.

Сериозен Козирог

Ако сте Овен, Близнаци, Лъв, Стрелец или Водолей, тогава Козирогът очевидно не е добър партньор за вас.

Въпреки това, всъщност Козирогът не е толкова сложен. Това може да бъде потвърдено от Рака, който винаги е много отговорен за отношенията помежду им и може да прекарва с партньоря си 24 часа на ден.

Що се отнася до всички зодиакални знаци, които не са посочени в тази класация, можем да кажем, че те не поставят специални изисквания към своите партньори. Всеки, който ще се отнася сериозно към отношенията, може да спечели сърцето им.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама