Тези зодии ВИНАГИ се влюбват в грешния човек


Тези зодии ВИНАГИ се влюбват в грешния човек
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора постоянно се влюбват в неподходящите за тях. За съжаление не можете да командвате сърцето - любовта от пръв поглед съществува. Но много често се разочароваме от нея. Има някои зодиакални знаци, които сякаш като магнит привличат грешните хора в живота си. Те бързо се влюбват и не виждат реално нещата.

Близнаци

Проблемът е, че Близнаците нямат представа от какво обикновено се нуждаят в една връзка. Ясно е, че искат колкото е възможно повече добро и възможно по-малко болка, но какво точно? Да, този зодиакален знак знае как да  различава доброто от лошото, но въпреки това не винаги успява да разгадае хората. Следователно всяка такава неуспешна любов обогатява Близнаците с безценно преживяване. Което по правило не им пречи да се влюбват в напълно неподходящи личности отново и отново. Близнаците обаче не се разочароват и не губят ума си, следователно не страдат толкова много от раздялата.

Дева

Да, неизмерно логичната и рационална Дева се влюбва в хора, от които е по-добре да стои максимално далеч. Класическата ситуация – добро момиче се влюбва в "лошо" момче. И Девата дори очаква да го превъзпита. Уви, това работи само в американски комедии или произведения на социалистическия реализъм. И в живота добрите момичета получават тежка психологическа травма и сериозен страх от отношенията като цяло. И само с нечовешки усилия на волята (което за Девата е в рамките на нормата) те са в състояние да опитат отново да отворят сърцето си за някой друг.

Везни

Този знак на зодиака идеализира другите много по-силно от всички. И ако към това се прибави ефектът от влюбването, последиците ще бъдат особено плачевни. Така Везните редовно се влюбват в онези, които трябва да държат настрана и им прощават абсолютно всякакви действия, като си измислят всякакви аргументи защо не трябва да се разделят с тях. И когато стане ясно, че са с грешния човек - Везните без колебание изтриват човека от живота си. Но те всъщност не се учат от грешките си, така че имат голям шанс отново да ги повторят.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ВНИМАТЕЛНИ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

Стрелец

Стрелецът не може да живее без приключение. А да се влюбиш в някого, който не е за теб и да вършиш глупави неща с него, е приключение от най-висока категория. Буря от емоции, без значение какво става, ново преживяване, нови познанства и умения - всичко, което Стрелецът обича. Така че, ако му представите избор - идеален, но скучен партньор или неподходящ човек, с когото ще му е забавно - ще избере втория.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама