Зодиите, за които е важно не количеството, а качеството в общуването


Зодиите, за които е важно не количеството, а качеството в общуването
Снимка: iStock/Guliver

За някои зодиакални знаци не е важно колко приятели имат в живота си, а присъствието на няколко души, на които могат напълно да се доверят. Така да се каже, качеството е над количеството. Вижте кои са тези зодии:

Риби

Рибите изглеждат доста социално активни и общителни. Но това не означава, че приемат всички хора, които познават, за приятели. Точно обратното-  те се нуждаят само от няколко човека, но с които вече са успели да минат през огън, вода и всякакви трудности.

Овен

Овенът се счита за един от най-социално активните знаци на зодиака. Но той самият разбира отлично разликата между "много познати" и "много приятели". Приятелството не е просто фраза за него. Той отделя много време в търсене и проверка на "връстници" - тези, с които е интересно да се състезава, но да си сътрудничи е още по-интригуващо.

Телец

Телецът не допуска много хора до себе си и винаги поставя граници.  Внимателно подбира хората, с които общува. За него е важно да не си губи времето с неприятни и фалшиви хора. Той държи много на истинските приятели, на които може да разчита за всичко.

Скорпион

Много е трудно да сте приятел със Скорпион. Помнете, че няма да ви е лесно да го опознаете, да разберете неговата мотивация, цели, мечти, лудости, но да не искате да го предадете на полицията или психиатричната клиника - това е практически невъзможно. Самият Скорпион разбира това, затова се сприятелява много внимателно, само с хора, които приличат на него.

КАКЪВ ПОДАРЪК ДА ИЗБЕРЕМ ЗА ЖЕНАТА РАК

Дева

Девата е изключително взискателна както към себе си, така и към потенциалните си приятели. Трябва да преминете през труден кастинг, за да отговорите на очакванията ѝ. Малко хора са способни на това и още по-малко желаят да положат подобни усилия, за да влязат в приятелския ѝ кръг. Но най-близките хора на Девата знаят, че тя е наистина верен приятел.

Козирог

Козирогът често има известни затруднения с общуването. Можем дори да кажем, че той изобщо не се интересува от хората, техните емоции и мнения. Но има и такива хора, които привличат вниманието му и той иска да бъде приятел с тях. Това са индивиди, които знаят как да подкрепят, да разбират различните и да се забавляват. И педантичният Козирог често намира такива приятели.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама