Какъв подарък да изберем за жената Рак


Какъв подарък да изберем за жената Рак
Снимка: iStock/Guliver

Жените, родени под знака Рак, са сантиментални, романтични и емоционални. Следователно няма да сбъркате, ако изберете за техния празник модни дрехи или аксесоар, украсен с перли. Тоалетите най-добре да са от коприна и дантела, защото това е любимият стил на жената Рак.

Какви подаръци ще зарадват Жената Рак?

Представителите на това съзвездие много обичат всичко, което блести. Чанти, обувки, аксесоари, бижута в златисти и сребърни тонове са това, за което те си мечтаят. Основното е да вземете решение за марката и цената.

Друг страхотен подарък е ключодържател. Може би ви се струва като нещо банално и дребнаво? Грешите. Първо, такива подаръци могат да бъдат много скъпи, и второ, в края на краищата, те също са блестящи, а както казахме вече, това е най-важното за жената Рак. Изберете ключодържател под формата на обувка, дреха или нещо, което вашата позната обича. Нека да има много камъни, за да изглежда изящен подарък.

Ярко и стилно винаги е топ тенденция

Все още не харесахте нито едно от нашите предложения? Тогава едни нежни сандали с висок ток ще бъдат чудесна идея за подарък. Помнете една важна подробност - обувките трябва да са ярки, стилни и оригинални, в противен случай жената Рак няма да оцени вашите усилия.

ТРИ ДВОЙКИ ЗОДИИ, КОИТО НАЙ-ЧЕСТО СЕ ПРОМЕНЯТ

Колие също е чудесен подарък. Изберете комбинация от бяло и жълто злато с перли, нефрит, сапфир. Лунният камък е чудесен за дамите, родени под този знак на зодиака.

Накрая може да обобщим, че какъвто и подарък да изберете за жена Рак, той трябва да изглежда много скъп и да блести. Тези нежни създания обичат лъскавите неща, за тях дори една почивка или билет за любимата им музикална група, няма да е толкова хубав подарък, отколкото едни красиви обеци с камъни. Не го забравяйте!

Не забравяйте, че жените, родени под знака Рак, се поддават на бърза промяна на настроението. Ето защо, ако сега младата дама не е харесала вашия подарък, има много голяма вероятност след 5 минути да не може да се откъсне от него.

Между другото, под съзвездието Рак са родени Линдзи Лохан, Селена Гомес, Ангела Меркел и Юджийн Лоз.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама