Зодиите, които най-трудно се справят със стреса


Зодиите, които най-трудно се справят със стреса
Снимка: Pexels

Стресът е постоянен спътник на човечеството. Просто някои хора успяват да се справят с него по-лесно, докато други не. Но дори и неспособността да се справим със стреса има и собствена градация. Така, например, има определени категории хора, които стресът може да доведе до пълна клинична депресия. И не само "може", но и редовно се случва. Вижте кои зодии най-трудно се справят със стреса:

Риби

Рибите изглежда имат две лица. В тях живеят две личности. Първият е вдъхновен и оптимистичен. Вторият е по-малко вдъхновен и потискащ. И преходът между тези фази се осъществява мигновено, ако само Рибите срещнат някакъв ежедневен смут. Или още по-лошо, ако някъде трябва да проявят отговорност. И тогава Рибите ще покажат на всички как се чувства, което е демонстративна депресия. 

Рак

Това, което другите наричат ​​„депресия“, е нормално състояние за Рака. Защото по принцип той не може да не се тревожи за своите действия, решения и думи. Раците са просто твърде чувствителни и приемат твърде на сериозно критики и всякакви неприятности. А това е директен път към стрес и депресия поради бързото развитие на комплекса за малоценност.

ТРИТЕ ЗОДИИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПРЕЧУПЕНИ

Дева

Девата е добър пример за това как високата интелигентност води първо до подозрения, след това до параноя и след това до нервен срив на базата на опитите да се предотвратят всички тези неприятности. Затова тогава Девата се опитва да овладее емоциите и вместо да избухне, тя преминава към мрачно тлееща депресия. Уви, да можеш да видиш всички последици от решенията на едните и другите е и подарък, и проклятие.

Водолей

Водолеят също обича да играе хипотетично възможни ситуации в мозъка си. Освен това "губещи" - във всеки смисъл на думата. Точно това е положението, когато "той си измисли нещо, обиди се, ядоса се и сам се депресира". Абсолютно самодостатъчно поведение, да. И всичко това се дължи на факта, че Водолеят непрекъснато се опитва да предскаже поведението и реакциите на други хора. Уви, дори такива умни индивиди са твърде енергоемки. И шансовете за грешка са твърде високи.

Близнаци

Гледайки веселите и енергични Близнаци, е трудно да повярваме, че те са постоянно на ръба на депресията. Но високият им интелект ги подтиква да се включват в интересни, но съмнителни приключения - редовен източник на стрес. Да, Близнаците се справят с този въпрос, но, за жалост, не винаги. Прекалено много премислят нещата и това води до депресии.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама