Зодиите, които не могат да се откъснат от миналото и да продължат напред


Зодиите, които не могат да се откъснат от миналото и да продължат напред
Снимка: iStock/Guliver

Те живеят в миналото и сякаш не искат да се откъснат от него. Не са готови да се отворят за нови преживявания и събития. Напротив, доста силно се тревожат за миналото и всичко, което е било в него. Тези зодии отделят много време и усилия, гледайки постоянно назад. Така не могат да се насладят на настоящия момент.

Дори настоящето и бъдещето да предлагат по-щастлив и по-здравословен живот, за тях е много трудно да се освободите от миналото.

Ето кои са тези зодии:

Рак

Имате не само голямо сърце, но и прекрасно минало. Вие цените толкова много хубавите  спомени, че нуждата от движение напред не изглежда толкова очевидна. Предпочитате да се наслаждавате на спомени от предишните си връзки и приятели. Никога не забравяте за всички прекрасни моменти, които сте споделили с тези хора. Понякога ви се струва, че всичко е било много по-добре от сега (особено ако тези хора вече не са в живота ви). Ако всичко зависеше от вас, тогава бихте върнали миналото си. Но трябва да погледнете реално на нещата и да започнете да се наслаждавате на настоящето.

Скорпион

Вие искате всичко да бъде точно както си го представяте, а не по друг начин. И ако се провалите или се разделите с някого, тогава гневът и отвращението могат да ви заключат в миналото. Вие се борите да не загубите контрол над това, което всъщност вече не е във вашата сила. Живеете в миналото много повече, отколкото сте готови да си признаете.

КОИ ОТ ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ СА НАДЕЖДНИТЕ В ЛЮБОВТА И КОИ НЕ

Козирог

Успявате да живеете в настоящето и бъдещето, особено що се отнася до вашите цели. В други области на живота обаче се вкопчвате в миналото повече, отколкото си признавате. По-специално, вие сте привързани към традициите. Повярвайте, че създаването на нещо, с което ще се гордеете, отнема време.

Склонни сте да се фокусирате върху грешките си в миналото, като постоянно мислите какво бихте могли да направите по-добре. Искате да се върнете в миналото и да го промените, защото сега знаете много повече от тогава. Но това е невъзможно!

Риби

Обичате да изживявате нещо ново, да установявате отношения с хората и да учите всичко, което светът може да предложи. Но колкото и да се опитвате да живеете в настоящето, не можете да устоите и от време на време надниквате в миналото си.

Разкъсвате се между желанието да знаете бъдещето и желанието да помните и анализирате миналото. Понякога искате да се върнете назад във времето и да се задържите малко по-дълго в момента, когато всичко е било прекрасно. Това ви пречи да видите, че животът ви в настоящето предлага много възможности.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама