Зодиите, които не могат да скъсат с миналото


Зодиите, които не могат да скъсат с миналото
Снимка: iStock/Guliver

Не е лесно да забравим миналото. Особено ако то е било изпълнено с тъжни или дори трагични събития. Всеки от нас понякога се връща към спомените, оставили дълбока следа в сърцето. Но някои зодии просто са ненадминати в това отношение. Те не успяват да прекъсната връзката си с миналото си и продължават да живеят с него, дори и ако то пречи на живота им в настоящето.

Рак

Животът на Рака се състои от куп спомени - периодично в паметта му изскачат неприятни картини от миналото, които го карат да страда отново и отново. Представителите на този знак не могат да се разделят с болезнените си спомени, защото ежедневно преживяват всички неприятни ситуации от миналото. Те се страхуват, че отново може да се окажат в сложна ситуация и да изглеждат глупави в очите на другите. Спомените на Раците са изпълнени с несигурност в собствените им действия и разочарования, за които все още не могат да приемат, че са част от живота им.

Везни

Те също обичат да се връщат към спомените си. Везните са заети да търсят виновни за случилото се в миналото. Дори те самите да са виновни, никога няма да признаят това и продължат да търсят друг виновник за всички неприятности. Везните често се считат за отмъстителни натури поради факта, че могат да си спомнят това, което другите отдавна са забравили. Но всъщност те просто са свикнали да анализират собственото си минало.

Риби

Представителите на тази зодия непрекъснато се борят с носталгията си. Те си спомнят всичко, което се е случило преди и непрекъснато украсяват истинските спомени с носталгичен блясък. Рибите наистина вярват, че всички прекрасни моменти са изчезнали и в миналото са били по-щастливи. Това им пречи да забележат красотата на настоящия момент.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама