Зодиите, които не обичат да чистят дома си


Зодиите, които не обичат да чистят дома си
Снимка: iStock/Guliver

В дома на тези зодии цари истинска бъркотия. За тях чистенето и изпълнението на други домакински задължения е загуба на време и не се срамуват от факта, че живеят в хаос.

Скорпион

Скорпионите биха си направили труда да почистят дома си само преди пристигането на гостите. През останалото време предпочитат да мързелуват.

Представителите на този знак обичат да се излежават в леглото, да гледат телевизия и да правят куп други неща, но не и да чистят. Интересното е, че те винаги имат прахосмукачка робот, съдомиялна машина и всякакви други уреди в дома си, но дори не ги използват, защото просто ги мързи.

 

Козирог

Това се отнася главно за жените Козирог, тъй като мъжете от този знак всъщност имат чист и подреден дом. Дамите от това зодиакално съзвездие могат да се излежават цял ден в леглото и да си пишат с приятели. Единствено, ако очакват гости, жените Козирог биха отделили от времето си за почистването на дома.

Лъв

Лъвовете, както самите те казват, обожават "творческия хаос". Но всъщност нивото на техния мързел е извън всякакви мащаби - те просто не искат да правят нищо, освен да мързелуват. Лъвовете предпочитат да отидат на разходка с приятели или да прекарат времето си в салон за красота, но не и да отделят цял ден за чистенето на дома си. За представителите на този знак е много важно как изглеждат самите те, а не как изглежда тяхното жилище.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама