Зодиите, които не се разбират помежду си


Зодиите, които не се разбират помежду си
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора просто не успяват да намерят общ език. Ето с кои знаци не се разбират отделните представителите на зодиака.

Овен

Този знак не може да понася хора, които са бавни и се ръководят от чувствата си. Овенът и Рибите не проявяват особена симпатия и е по-добре да не се виждат.

Телец

Телецът се нуждае от основателна причина, за да мрази. Той не търпи да бъде игнориран. Този знак не успява да намери общ език с Овен и Близнаци. 

Близнаци

Близнаците не знаят какво е омраза, но лесно отказват компанията на хора, които не ги интересуват. Най-скучните за тях са Козирозите, които винаги са предпазливи и се страхуват да експериментират. 

КАК ДА МАНИПУЛИРАТЕ ЛЮБИМИЯ СИ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Рак

На пръв поглед Раците нямат причина да мразят никого, но за тях е много трудно да общуват с нарцистични хора. Най-често това са Лъв и Скорпион, а понякога дори Везни. 

Лъв

Лъвовете често враждуват с тези, които ги превъзхождат в нещо. Ако този знак бъде победен в честна битка, тогава рискувате да станете негов враг. Скорпионът или Козирогът бързо могат да си навлекат гнева му.

Дева

Девата не може да понася егоисти и лицемери. Най-трудно за нея е да намери общ език с Везни, Стрелец и Риби.

Везни

Везните са приятни за всички, но те враждуват с тези, които осъждат тяхната безотговорност и несериозност. Това са преди всичко Дева и Рак. 

Скорпион

За един сложен Скорпион е невероятно трудно да общува със Стрелец. С течение на времето или почти веднага, приликата на тези полярни знаци води до вражда.

НАЙ-ДОСАДНИТЕ МЪЖЕ В ЗОДИАКА

Стрелец

Скорпионите и Стрелците досаждат с мегаломанията и странностите си. Също така им е трудно да общуват с Риби.

Козирог

Близнаците са тези, с които Козирозите изобщо не се разбират. Ако те работят в един и същ екип, с оглед на различията в тяхната житейска философия, най-вероятно ще са врагове.

Водолей

Водолеите трудно общуват с много хора, но не показват това на никого. Те почти никога нямат врагове. Но по-добре не се изпречвайте на пътя им, ако са гневни.

Риби

За Рибите е трудно да общуват с Водолеи, които непрекъснато се стремят към познание за света и не се задържат на едно място. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама