Зодиите, които обичат да бъдат водени


Зодиите, които обичат да бъдат водени
Снимка: Thinkstock/Guliver

Всички хора са разделени в две категории: водещи лидери и ръководени подчинени. В зодиакалния цикъл са както могъщи и изключително доминиращи личности, така и тези, за които е по-лесно да се подчинят на някого, отколкото да контролират. Ще ви представим четири зодиакални знака, които предпочитат да бъдат водени.

Близнаци

Близнаците обичат свободата във всичките си сетива, включително независимостта. Трудно им е да се представят в ролята на владетел и управител, защото Близнаците мечтаят за равенство. Ако имат възможност да изберат лидерска роля, има голяма вероятност да откажат. Ето защо Близнаците ще заемат позицията на лицето на подчинения, като по правило вярват, че хората ще искат по-малко от тях. Факт е, че Близнаците не обичат да поемат отговорност или да взимат трудни решения. Този знак се опитва да заеме позицията на "свободен играч".

Риби

Те биха се справяли добре да командват и да доминират, но нямат особени склонности към това. Ето защо Риби са посочени като знак, който се подчинява, а не водещ. Винаги се чувстват добре с хората, имат развита интуиция и способност за съпричастност. Такива качества обаче не са достатъчни за лидерството. Трудно е Рибите да действат според строг план, правилно дават приоритет, управляват други хора. За тях е по-лесно да изпробват ролята на подчинен служител и да останат в нея.

4-ТЕ ЗОДИИ, НАЙ-СКЛОННИ КЪМ ИЗНЕВЯРА

Везни

Везните не могат да бъдат обявени за водещи личности, но и не могат да се нарекат естествено родени последователи. Работата е в мирогледа на Везните, които са в състояние да бъдат както ръководители, така и подчинени. Този знак не вижда нищо лошо в ролята на ръководено лице, освен ако неговите интереси не са нарушени. Везните спокойно се отнасят към отговорността, но не се стремят да я получат. Ето защо толкова често се оказват в ролята на човек, който заема скромна позиция в екипа. Ролята на последователя в отношенията също им е позната. Това обаче не причинява много дискомфорт на Везните.

Водолей

Рядко мечтаят за неограничено управление, тъй като мислите на Водолея са заети с други, по-важни неща. Този гениален и мислещ знак винаги върши своята работа, без значение каква роля играе в обществото. Обикновено Водолеят не се интересува от такива дреболии като борбата за лидерство. Те са съсредоточени върху постигането на целите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама